| |
lithium
|
finaller de tatilde hissettirmeden gelior... durumlar ne?! çalışabilen var mı?! ya işte bunalımlarımızı paylaşalım arkadaşlar....:)
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
gizeeem
|
yaw yılbaşı bayram derken bukadar tatilden sonra sınavmı olur yaa??? nasıl konsantre olcas bizzz.... :))
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
özcartman
|
mümkün mü ya bayram+yılbaşı psikolojisine girmişken ders çalışmak
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
nnaazz
|
1 ocak çalişmalar başlarr
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
ofofof gercekden univ zamanlarını ozledım :/ degerını bılın arkadaslar ;)
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
gülmeyın yada aglamayın sadece degerını bilin ;) ki ilerde karsınıza gelıcek zorluklarda ınan bu zamanlarınızı arıcaksınız.herkese sınawlarında basarılar bu arada ;)
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
özcartman
|
herkes atlattığı şeylerin güzelliğinden bahsediyo ama o anı yaşarken hep zorluklar var.demek ki o an yaşanırken güzellikleri görmek pek de mümkün değil.
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
ßµ®ãk
|
dogru 4.sıınıfda 21 tane sınawa gırmıs bırısı olarak ki gunde 3 sınawa gırdıgımıde blıyorum bende cok mutlu deılım o gunlerı hatırlarken ve o zamanı yasarken ama ıste unıv den sonrakı hayat ozellıkle askerlık bıttıkden sonra ıs hayatında sahsım adına karsılastıklarım o zamanlarımı bır nebzede olsa hos hatırlamamı saglıyor :/ not:bu arada topic anadolu univ ıcın acılmıs ona dıkkat etmedım farklı unıv de olsa sonucda sanırım cekılen sıkıntırlar hemen hemen aynı :/
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
^^^^
|
walla hiçbişey çalışamıyorum ben...
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
zebra finch
|
Ağlamak istiorummmmmmmmmmmmm sadecee:(:(:(
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
özcartman
|
hangi üni. olursa olsun pek fazla bişey yok.hepimiz ağlamak istiyoruzzzzzzzz sadece:(
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
bbaykul
|
memlekete gitmedim umarım ders çalışırım
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
ruhsuz_kz
|
Zamanı gelince bakarız ;)
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
penguen
|
ben zaten su fınal haftasını gelırken hıssedemıorum gectıkten sonra hıssedıorum
|
|
~ 617 gün
|
|
| |
özcartman
|
penguen demis ki:
ben zaten su fınal haftasını gelırken hıssedemıorum gectıkten sonra hıssedıorum
|
:D
o da muhtemelen vücudunda duyduğun acıdan kaynaklanıyodur:))
|
|
~ 617 gün
|
|
| |