ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
ingilizce olmasindan dolayi yakinmaktayim.Verdikleri hazirliktaki ingilizce egitimi cok yetersiz oldugunu tum okul goruyor.ingilizce sinavinda kac sayfa essay yazmama ragmen 15 puan verdiklerine gore baya agir geciyor sinavlar.Artik dersler hep turkce anlatiliyor hersey turkce oluyor sinav ingilizce oluyor.Sinavi ingilizce yapiyorsan siniflarda 1 kelime dahi turkce konusmayacaksin olaki konustun sinavi turkce yapacaksin bu kadar basittir.
30 Aralık 2006 14:57
alt+f4
fransua ile aynı dertten yakınmaktayım bende.hazırlaktaki ing egitiminin bolumle alakası olmadıgı geç anladıgımdan dolayı finallerden epey bi tırsıyorum..
30 Aralık 2006 15:32
h@nde
arkadaslar lutfen yapmayın adam gıbı ıngılızce egıtım gorduk ve sımdı ıngılızce dersı gecen sene ogrendıgımızden oturu gayet ıyı olmaktadır.tabı öğrenılerek geçıldıyse
30 Aralık 2006 16:27
schizophrenia
çok sevilir ve her daim heyecanla beklenirler!üf!
31 Aralık 2006 01:55
schizophrenia
hem sen hazırlık diil misin??geçenlerde defamlı essay fln soruodun??ne finalinden bahsediosun ki?yoksa hüznümüzü mü pylaşmk istedin?
31 Aralık 2006 01:56
h@nde
ya arkadaslar matematık dersının fınal sınavında napcaz?1.sınıf matematık vızelerının not ortalaması 05 gelırken ısmet hoca finalde 50 almazsanız gecırmem yorumun da bulunuyor.napcagına daır bır yoruma sahıp olan varmı yoksa hep bırlıkte ffffffffız dıyebılırmıyız?
31 Aralık 2006 01:59
'' i l k o ''
ismet hocadan herkes dertlı ya :(
mat.den gecme notu 70 mı bılgısı olan varmı ?
ona gore calıscam sınawa ? :))
2 Ocak 2007 12:31
freegg
begenerek severek ver heyecanla bekliyoruz...
2 Ocak 2007 12:48
the_ruach
daha hangi sınav hangi tarihte yeni bakacagım için pek bişi beklemiom:D
3 Ocak 2007 16:48
'' i l k o ''
yarın bilgisayar sınavı var hiç çalışmadım :(
7 Ocak 2007 20:37
taz
İsmet kim be? Öööle bi mat hocası mı var :S
10 Ocak 2007 21:15
slamdunk
hocadan sanane snavda napıcaz olmm :s
11 Ocak 2007 16:55
taz
ehuahue:D hepsinden çaktım sanrm:D
12 Ocak 2007 17:14
alisto
arkadaşlar yapmayın lütfen bizim okul kadar kolay başka bi okul warmı ya ?? son 3 yıldır ders çalıştığımı hatırlamıyorum.. afedersiniz ama, eşşee bağlasan geçer yani bizim okulda derslere.. sınavları ingilizce yapmak "zorunluluk". derste ise anlamayanlar ihtimaline ve hocalarında rahat anlatması sebebiyle türkçe geçiliyor. rahat olun.. bizim okul iidir :D her türlü geçersiniz..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8363
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!