ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
wallai bölümümün bana göre olmadıgını düsünmeye basladım artık cok mu gec mecburiyet mi okulu bitirmek yani sadece diploma derdimi olmalı bnde :((
23 Kasım 2005 18:49
özden
ya bu iş böle mi sürecek yok mu caresi :(
23 Kasım 2005 18:50
özden
demi haklısın ama bnmde ömrüm okullamı geccek ya :(
23 Kasım 2005 18:52
yanıkekmek
zararin neresinden donulurse donulsun kardir. ben mesela hayatimi deistirdim, herkes degistirsin, transparan bir pazar elde edelim. imza Can Equilibrium
23 Kasım 2005 19:13
emir
bende değiştrdm eski bölmümü hatta üni hatta şehir değiştirdm.mutluyum.yerim dedim girdim sınava.
daahaa mutluu olamaaaaamm
23 Kasım 2005 19:25
tuna
yalan hiçbişey için geç değildir.. geçmişse geçmiştir kardeşim.. olan olmuştur.. davası olmaz o saatten sonra bazı şeylerin..
yapılacak şey önündeki maçlara üç puan için çıkmaktır.. aynı suda ikinci kes yıkanmamak, aynı yıldırıma iki kez çarpılmamaktır..
bişiler değiştirilemiyosa yada cesaret edilemiyosa kaçınılmaz olandan zevk almaya bakmaktır...
23 Kasım 2005 22:32
lucy luyi
'İç karartan ilk buluş' olabilir..
24 Kasım 2005 14:06
yanıkekmek
hersey icin gec kendimizi kandirmayalim, cok yaslandik.
25 Kasım 2005 00:58
alibaş
bence her işte bi hayır vardır diye yorum yapmalı. yoksa bu işin içinden çıkılmaz. ben bölümümü yazdığımı bile hatırlamıyodum kazandığımı duyunca da şok olmuştum ama sonra ii yanlarını düşündükçe alıştım:)) inşallah da bitiyo. böle feryat etmekle bence bi yere varılamaz. okulların değerini bilmek lasım... 1,5 mil. arsındaki şanslı insanlarız!!!!
25 Kasım 2005 02:53
yasin altunkaynak
Ali'ye katılıorum.
8 Şubat 2006 01:35
peter pan
ben okulumun bana göre olmadığını düşünüp sınava girdim, okulumu değiştirdim, sonra daha da pişman oldum, artık her şey için çok daha geç:)) okul, bölüm falan değiştirmeyin:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/836
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.