| |
atalay
|
İlk başta izleyenlere "ne anlıyorsunuz bu diziden" derdim. Ve yayınlandığı süre izlemedim hatta nefret ettim.
Abimin "bu diziyi izle çok şey öğrenirsin" gibisinden lafları ve yazın çok olan boş vaktimden dolayı vcd lerden izledim; merakla, heyecanla.. Bence süper bir diziydi. Bu diziye verdiğim vakit helal olsun diyorum:)). İzlemeyenler, ön yargıyla yaklaşanlar bir izlesinler mutlaka.
Şimdi bu efsane dizini devamı geliyor "Kurtlar Vadisi Güneydoğlu" adı altında.
Mafyayı çökerten Polat Alemdar ekibiyle bu sefer terör örgütlerini çökertecek sanırım :)
2007 Şubat ayında Show Tv de yayınlacak. O tarihe kadar izlemediyseniz Kurtlar Vadisini vcd den izleyin ve devam edin derim.
Aynı tadı verecek mi bilmem ama Avrupa Yakasından sonra izlediğim 2. dizi olmayı garantiledi gibi :) Ya da Avrupa Yakası 2. olacak bakacağız :Pp
|
|
1 ~ 604 gün
|
|
| |
manas
|
Güzel olur. Başarılı birşeyler yaparlar gene inanıyorum ki..Bende sonradan izleyenlerdenim.Bir gece de 4 bölüm izlediğimi bilirim..
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
major tom
|
abi onu bunu bırakta bi ara lostun yeni bölümleri gelse artık diyerek malum gecenin ileryelen saatleri :)))
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
banshee
|
Rambolara inanmayı çoktan bıraktım.
|
|
1 ~ 604 gün
|
|
| |
macrofobia
|
vallaha ben o malum diziyi ilk bolumunden itibaren belli bi yere kadar izledim, o yerden itibaren abartmaya baslayinca isleri biraktim.
yenisi de, eger varsa bir web sayfasi, efendim bir belgesi falan varsa, sadece onlara bakarim konusunu ogrenmeye calisirim ama izlemeye niyetim yok.
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
dea
|
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
clementine*poh poh
|
haaaaaaaaayııııııııııııııııırrrrrrrrrrr
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
abbas
|
Aynı tadı vermez herhalde ne bileyim ölen öldü, he yine de Kurtlar Vadisi günü kimseye randevu vermeyeceğiz, kumandalarımızı bi kenara bırakacağız..
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
o zaman iki kişinin bildidi sır değilmidir :P :S:s:s:s
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
abbas
|
sonunu düşünmeyeceksin :)
|
|
1 ~ 604 gün
|
|
| |
zuğaşi_berepe
|
dimii dimiii :))))
abbas demis ki:
sonunu düşünmeyeceksin :)
|
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
manas
|
ben kurtlar vadisi ırak filmini memlekette izlemiştim...(erzurum)
insanların sinema çıkışı gözlerini gördüm..Allah bir savaş olursa amerikanın yardımcısı olsun. O filmi izletip yollasan herkesi yıkar geçirirler.Bir film ancak bu kadar etkileyebilir insanları..Sinemanın yolunu bilmeyen insanlar üç dört defa bu film için sinemayla tanıştılar. Dizi olduğunda da hayat durur bir gün sora herkes siyah takım elbiseyle dolaşırdı. Gıyabında cenaze namazı kılınan kaç tane dizi oyuncusu var (çakır) gerçekten inanılmaz bir diziydi..
Güneydoğusu da gene kitleyecek herkesi ekranlara..
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
rlc
|
ben de izledim yine de yanlı anlatımlar mevcut dizide,bilerek izleyin
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
lithium
|
öğrenilecek şeyler karıştırılmadan izlenmeli.. bende önyargılıydım ama hakkatn süper.. ama devamı aynı tadı vermz bence!
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
gsound
|
hehe ben eskiden yurtta yaşarkene kurtlar vadisi başlayınca duşa giriyodum rahat rahat kimse olmuyordu ehuehu:)
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
max.j.one
|
Kurtlar Vadisinin bildiğimiz amerikan kahramanlık filmlerinden tek farkı vardır oda Türk kahramanlık filmidir. Aynı kefeye koymak gerekir. Fakat yapı olarak beni çekmemekle beraber saçmalıklarla dolu olduğunu düşünüyorum.
Necati Şaşmaz o role pek değil hiç gitmemiş daha başarılı birisi olabilirdi. Senaristin kardeşi olunca sanırım böle oluyor;)
|
|
1 ~ 604 gün
|
|
| |
impossiple
|
bence güzeldi film devam ettiği süre bende izlemedim ama sonradan 100 bölümü 1 haftada izledim süper bence gerçekleri yansıttığı için devlet mafya ilişkisi bilmediklerimizi senaryoda olsa gerçeği yansıtıyo yeni bi dizi var ona benzer pazar günü kalan d de sırlar odası süper benceee izşeyin devletmafya ilişkisi nası olurmuş görün
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
kucuk bir kiz cocugu
|
|
|
~ 604 gün
|
|
| |
barracuda
|
Türk insanının Türk dizilerinden birşeyler öğrenme sanrısı..
|
|
1 ~ 604 gün
|
|
| |
turk
|
> Türk insanının yabancı dizilerden bişeyler öğrenmesi > yabancı insanların Türk dizilerinden bişeyler öğrenmesi > yabancı insanların yabancı dizilerden bişeyler öğrenmesi...
Sonuç : Türk olan her şey her zaman üstündür.
barracuda demis ki:
Türk insanının Türk dizilerinden birşeyler öğrenme sanrısı..
|
|
|
1 ~ 604 gün
|
|
| |