bnde zaten kesinlikle olmaz demedim ki..olur olur da o zaman ki gibi cocukca davranmayız!ilk kim bahsederse digeri cekilir bi daha aklına gelmez durumunu yaparız(hakanın dedigi gibi)yani bu işi sadece erkekler yapıo durumu olmasın.
7 Haziran 2006 15:24
hakan dinçer
bastır selen..
kızlar selenin bu sözlerini iyi okuyun ha!!!
7 Haziran 2006 15:24
hakan dinçer
durumu*
7 Haziran 2006 15:25
queen of bongo bong
kesınlıkle turkler ustun ırk,bende katılıorum.hatta kıskanılmak cok guzel,bu yuzden turk erkeı derım baska bıse demem
ersın sana turk erkeı deılsın dıen oldumu,turk erkeı kıskanır dıdım ben
7 Haziran 2006 15:29
hakan dinçer
bulaşık beni bekler..ben gidiyim..daha sıanwım war :((
7 Haziran 2006 15:29
hakan dinçer
ersin..bence de meltem bize hitaben söyledi onu..o yüzden ","(virgül oluyo bu) falan kullandı..di mi?
7 Haziran 2006 15:30
abbas
üstüm açık yatarım
8 Haziran 2006 03:22
tbc
grupta beğenme falan söz konusu değil.. ne gelirse..
18 Haziran 2006 03:23
queen of bongo bong
anammmmm cok pis eglence olur
8 Haziran 2006 03:27
-can-
çok fena =)
15 Haziran 2006 12:14
comandante
Açıkcası eğr ben seviyorsam arkadaş falan tanımam direkt gider konuşurum benim mutluluğum arkadaşımın mutluluğundan önce gelir
15 Haziran 2006 12:31
roland
eğer iki arkadaştan biri erkek biri dişi ise, beğendikleri çocuktan dolayı gaza gelip bir tanede kendileri yapmak isteyebilirler,
eğer iki arkadaşta erkek ise, hollandada evlenip benzer bir çocuğu veya o çocuğu evlat edinebilirler ama toplum hoş karşılamaz
eğer iki arkadaş bayansa, iksisde saldırıp çocuğu mıncık mıncık sever ve hamura çevirirler, yada ikisi yine hollanda muhabbeti döner.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/831
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.