| |
bravado
|
walla bı tercıh yapılır bı kız ıcın kavga mı olur ya... :P
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
üstteki
|
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
bad religion
|
söz konusu çocuk erkekse sırayla iki kızla da çıkabilir bu arada inanılmaz olaylar entrikalar yaşanır kızlar küser birbirlerinin arkasından demedikleri laf kalmaz en son tekrar barışır hiçbirşey olmamış gibi tekrardan canciğer dost olurlar..
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
tane® ©an
|
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiyelkar
|
bu gibi durumlarda olayın algılanması cinsiyete göre farklılık gösterir.arkadaşlığın daha önemli bi yer tuttuğu erkeklerde probleme kesin çözüm bulunurken,rekabet duygusunun daha derin ve güçlü olduğu kadınlarda durum daha karışık sonuçlar ortaya çıkarır.fakat cinsiyet ne olursa olsun ciddi bi sorun yaratacağı kesin.
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
bravado
|
ben katılmıyorum yenı nesılde yanı askın degerını yıtırdıgı ılıskılerın ayaga dustugu bu devırde hıc bır sorun cıkmaz...
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
bad religion
|
memo şurda iki t.... yapcaktık içine ettin saol yani..
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
hiyelkar
|
tabi aşkın algılanmasının bu gibi olaylara bakışı değiştireceği kesin.ama bunu aşkın değerinin yitirmesi gibi bi başlıkta tartışmalı. gürkan sana gelince, haklısın bu saatte böle çıkarımlar yapmışım uykusuzluuma ver :)))
|
|
~ 836 gün
|
|
| |
oki
|
en guseli erkek acısından... secim yapar...
|
|
~ 822 gün
|
|
| |
yavruş :)dişikartal
|
başımıza geldiii weee hehe ben dedim ki al senin olsun :p arkadaşım dediki yok yok senin olsun :P mal ikimize de teklif ettim kaldı ortada :))))))))))) yani bi erkek için arakdaşımı satmam :) nedirki beğenmek geçer gider :P
|
|
~ 822 gün
|
|
| |
queen of bongo bong
|
|
|
~ 822 gün
|
|
| |
balcı
|
|
|
~ 822 gün
|
|
| |
queen of bongo bong
|
grupta ben varsam kesın cocuu ben kaparım tabı o ayrı ;)
|
|
~ 822 gün
|
|
| |
max.j.one
|
Bayanlar için kötü bir durum ama erkekler açısından sorun olacağını zannetmiyorum.
|
|
~ 822 gün
|
|
| |
banshee
|
benim başıma gelmişti vakti zamanında. Ben ve en yakın kız arkadaşım aynı çocuktan hoşlanıoduk. Birbirimize söyledik. Ve bir kaç muhabbet:
-Zerriiin koş koş valla burdan süper kesilio kızım!!
- Özgeee az önce kantindeydi koş orda olabilir hatta
Sonuç: ikimizede yar olmadı!
|
|
~ 822 gün
|
|
| |