ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > bir grupta iki arkadaş aynı çocuğu beğenirse

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

indis
indis
diyelim ki sizin gerçekten hoşlandığınız birine en samimi arkadaşlarınızdan biri kur yapıyor ama size de gelip o çocukla çok yakıştığınızı söylemeye devam ediyor. Tepkiniz ne olur ( ama dürüstçe:p)? Hemen arkadaşlığınızı mı kesersiniz , hiç umursamayıp hayata devam mı edersiniz, arkadaşınızla konuşup durumun farkında olduğunuzu mu dile getirirsiniz, rekabet mi edersiniz arkadaşınızla ya da başka bişeyler mi?
23 Kasım 2005 14:10   mesajın adresini al  

cag
cag
ya eger cidden cok samimi arkadasımsa dostumsa(ki herkese kolay kolay dostum demem) ya ben kızı bırakırım ya da o..zaten bunun bilincinde olup böyle birşey yapmayız:)
23 Kasım 2005 14:18   mesajın adresini al  

suit up!
suit up!
başıma geldi çoook kötü oluo. kavga çıktı küstük.
23 Kasım 2005 14:20   mesajın adresini al  

yasin altunkaynak
yasin altunkaynak
bana da çok kez olmuştu, hatta çok geçmeden çıkmaya bile başlarlar. tek yol kur yapan kıza, ne düşünüyosan açık açık söölemen. yoksa olacaklar kaçınılmaz sana sööliyim.
23 Kasım 2005 14:22   mesajın adresini al  

adriatic
adriatic
kızlar genelde küserler sekil 1 A da oldugu gibi, erkeklerse kolay kolay arkadasliklarini bozmazlar...arkadaslari her zaman sevgililerinden veya sevdiklerinden önce gelir bunu unutmayın kızlar..:)
23 Kasım 2005 14:23   mesajın adresini al  

cag
cag
ya iyidir diyorsun zeynepte bana da cok kez oldu ama arkadasımın onla cıkmasına izin verdim...ve yasinin dedigi gibi açık açık söylese koymıycakta böyle gizliden olunca olmuyor:D
23 Kasım 2005 14:28   mesajın adresini al  

cag
cag
oo hosgeldin alperen, ya da ben hoşgeldim..baslıyor mu yoksa gene süper muhabbetler:)
23 Kasım 2005 14:30   mesajın adresini al  

şekip
şekip
Erkekler genelde bir kızı çok beğendikleri ilk anda "hebe hebe höt höt olm tut koşacam lan bu ne lan" gibi tepkiler verdikleri için yanlarındaki kankaları arkadaşları artık her neyse, olaydan direkt haberdar olur. Arkadaşı yanında değilse de, ilk iş arar böyle böyle birşey oldu diye anlatır. O yüzden aynı kıza birbirinden habersiz aşık olma filan erkeklerde pek görülecek bir durum değil, mıymıy kız karakterli erkeklerde olabilir herhalde anca.
23 Kasım 2005 14:42   mesajın adresini al  

damla
damla
ya çoook kötüüüü:)):):) başıma geldiiii:( ve kankamdı yani kardeşimdi aynı çocukdan hoşlananda...çok b..tan bi durum ya...naapıcaını bilmeio insan.-damla lafı bile olmazz sen istiosun sen çık :):):) demişti ama yapamadım....çooook kötü bi durum ya...adilik gibi gelio insnaa.yani oda benden hoşlandı bi süre takıldık ama o arkadaşıma çok zor anlattım yardım alamadım fln böle..snrada bitti ztn...bu yüzden.çok fenaydı
23 Kasım 2005 14:51   mesajın adresini al  

damla
damla
siz erkeklerrrr :):):) ne diim ya:)ne hale düşürüosunuz bizi :)
23 Kasım 2005 16:01   mesajın adresini al  

emir
emir
1-önce kim gördüyse hak onundur.kız beğenmezse yazılınır.
2-ark ın gerçekten aşısa mutluluklar dilenir.sevinilir
3- 2. maddenin tam tersi durumlarda arkınla harbi dost isen onun da aynı şeyi düşüneceği bilinildiğinden tüm dikkat kıza verilir.
4-arkınla aran çok sağlam değilse sadece ortam arklığı yapılıyosa ve oolan hala kıza sana rağmen asılıyosa bikaç arkadaş toplanılır ve o arka uyarıdan dayağa kadar uygun cezalar verilir.

yaneya arklık durumuna görem değişir.
acı çekme ihtimali çoktur.
kızda bi kusur aranır ve illakim bulunur ve vazgeçilir.
23 Kasım 2005 17:35   mesajın adresini al  

cag
cag
selcuk:"ya çok saalam bi arkımsa derim önce sen yaz die muhtemelen o da bana önce sen yaz der sonuç olarak birisi kabul eder ve yazar olursa hatun artık yenge olur olmazsa ulan benm ark yazdı buna ben yazmam artık denir ve hatun yalan olur :D"

sanırım en güzeli:) favorim bu abi yazılanlardan...iyi yakalamış olayı:))
23 Kasım 2005 17:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008