ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > hayko cepkin

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sweetdreams
sweetdreams
Mükemmel bir müzik adamı,her şarkısı,her lafı kaliteli,yerinde,hiç bir şeyi boşa değil,makyajına hasta olduğum insan...

Kendisine makina performansından sonra hayranlığımız daha da büyümüştür...
15 Ağustos 2007 02:30   mesajın adresini al  

tosi
tosi
seviyorum bu adamı..müziğinden çok kişiliğini seviyorum..en ufak takıntısı yok herşeyden önce insan bu adam..başarıyı en çok hakedenlerden..
15 Ağustos 2007 04:27   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç

o yüzden mi marliyn manson a benziyosun deyince ağzı bi tarafına dönüyo :D

tosi demis ki:

seviyorum bu adamı..müziğinden çok kişiliğini seviyorum..en ufak takıntısı yok herşeyden önce insan bu adam..başarıyı en çok hakedenlerden..

15 Ağustos 2007 04:56   mesajın adresini al  

tosi
tosi
o yüzden mi marliyn manson a benziyosun deyince ağzı bi tarafına dönüyo :D

kim bir başkasına benzetilmek ister ki? marliyn mansonu seviyo zaten bu adam bunu inkar etmiyo en beğendikleriniz diye sorulduğunda ilk sırada geliyo bundan goncunmuyo ki takıntısı yok..
15 Ağustos 2007 05:07   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
canli performansi mutlaka izlenmesi gereken,sahnede cosan,bazi sarki sozleri uzerinde lan ne demis bu adam burda simdi diye dusundugum,damar sarkilarin adami mor sacli canavarim.:p
15 Ağustos 2007 05:21   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik manyak
en son zeytinli'de izledim.. görüntükirliligini bir kenara bırakırsak bertaraf et, sıkı tutun, son kez, sonra goruselim.. güzel parcalar, cogu sarkı sözleri de anlamlı, soad havası taşımasa daha cok severdim herhalde
21 Ağustos 2007 18:59   mesajın adresini al  

uaxoy
uaxoy
şu an aresten butun şarkılarını indiriyorum.şuan kendi kulvarında 1 numara bence
21 Ağustos 2007 21:59   mesajın adresini al  

kimin umrunda ki:d:d
kimin umrunda ki:d:d
ya ben bı barda en onde canlı dınledım ve canlı performansıyla asık ettı kendınee o gece uzerıne atlayıp sarılacaktım bole bı yorum olamazz.. ınsanı kendıne bagınlı hale getırmeyı cok ıyı basaran bı alıskanlık..
22 Ağustos 2007 15:04   mesajın adresini al  

lazzy
lazzy
fırtınam ve görmüyorsun,dinlenilesi..
22 Ağustos 2007 15:11   mesajın adresini al  

nerd.
nerd.
kesinlikle katılıyorum.zaman geçti ve yalnız kalsın da oldukça ii parçaları...
29 Ağustos 2007 02:59   mesajın adresini al  

lordus
lordus
Rock'n'Coke '07 deki performansıyla bi kez daha bu ülkeye fazla oldugunu gösterdi :).. ailecek seviyoruz..
3 Eylül 2007 02:36   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
her seferinde performansına kahkahalar ile gülmekten kendimi alamıyorum...seven sever tabi saygı duyarım o ayrı..
3 Eylül 2007 11:17   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008