ketiye hak veriyorummm haykoyla ilgili birşey sormak isterseniz bana sorabilirsiniz....
26 Aralık 2006 01:03
:)siempre...
işte müzik budur dedirten adam...demir demirkan,kargo mogolar,aylin aslın daha aklıma gelmiyo ama bi çok kişiyle çalışmış hayvanımsı müzik yapan adam...severim eehhheee..
26 Aralık 2006 14:10
ruscaci__
adam hem hos hem mütevazi.... hem cook basarılı daha ne olsun hiçte korkulu ruya fln olmas haykodan :):) cok kıbar bırııı.... bu arada bılmeyenler ıcın hayko ermenı
26 Aralık 2006 14:31
gonja
yeni albümü bmba gibi geliyor marta
TANIŞMA BİTTİ
26 Aralık 2006 17:26
............
türkiyede en iyi müzik yapanlardan biri
26 Aralık 2006 18:29
dea
hiç bi parçasını başından sonuna kdr dinlemedm ama herkes pek bi beğenmiş bakıcam bakalım merak ettimm
27 Aralık 2006 11:07
gonja
arkadaşlar 21 şubat çarşamba günü 12 13 arası yeitepe üniveristesinde hayko cepkin söyleşisi vardır buyrun gelin ayrıntı için özel mesaj atabilirsiniz
20 Şubat 2007 19:31
mardy bum!
tek müziğine değil karakterinede hayranım... Kanatları gerçek!!!
20 Mart 2007 19:04
4gokhan5
son kez
23 Mart 2007 17:00
kornmaniaa
"son kez" beni bitiren şarkı
24 Mart 2007 20:16
pia_centaur
nisan sonu mayıs başı gibi aylardır beklediğim yeni albümü "tanışma bitti" çıkıcak!yaşasınnn=)))
24 Mart 2007 21:32
succubus
bu adamın tipi gerçekten dayaklık...ben farklıyım,sahnede farklıı olmalıyımm ne idüğü belirsiz bi insan olmalıyım tipinde bir insan...gerçekten tv de 10 dakikadan fazla görmeye dayanamıyorum;kanımca seside kötü...ancaaaakk harika düzenlemeler yapıyor.bu sebeple nötr bakıyorum bu adamaa
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8278
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.