ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > müzik > hayko cepkin

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

1914
1914
fırtınam şarkısı favorimdir.
25 Aralık 2006 01:40   mesajın adresini al  

boorish
boorish
elektronik altyapı olmasa hiçbişey olan birisi. Resimlerde yada televizyondaki kadar ufak tefek bişey değil. oldukça iri bi arkadaş. Ayrıca gitaristi* gitar çalmayı bilmiyo :s bildiğin bilmiyo.
Sahnede yarı playback performansıyla zamane deathcilerini kendinden geçiren biri. Görüntüsüyle de prodigy deki keith'i andırmıştır bana. Elektronik müzikde iyi ama vokal olmamalı görüşündeyim.
25 Aralık 2006 01:57   mesajın adresini al  

copypaste©
copypaste©
:D

supreme demis ki:

elektronik altyapı olmasa hiçbişey olan birisi. Resimlerde yada televizyondaki kadar ufak tefek bişey değil. oldukça iri bi arkadaş. Ayrıca gitaristi* gitar çalmayı bilmiyo :s bildiğin bilmiyo.
Sahnede yarı playback performansıyla zamane deathcilerini kendinden geçiren biri. Görüntüsüyle de prodigy deki keith'i andırmıştır bana. Elektronik müzikde iyi ama vokal olmamalı görüşündeyim.

25 Aralık 2006 03:28   mesajın adresini al  

cause13
cause13
haykoyu varya tokat delisi etmek lazım oyle evladım olsa karımı bosarım bana nasıl boyle bı cocuk dogurdun dıye evlat acısı yasatmsın allah hayko cepkın gıbı ozentıyı bılırmısınız bılmıyorsanız ıste o hayko CEPKIN
25 Aralık 2006 13:52   mesajın adresini al  

hysteria
hysteria
kesinlikle harika bence şarkıları çok güsel
25 Aralık 2006 15:57   mesajın adresini al  

lacrymosa
lacrymosa
şarkılarının tek kelimeyle ifadesi; süper
25 Aralık 2006 16:26   mesajın adresini al  

ostia puta
ostia puta
2gün önce ankarada if'te konseri olup da finaller saolsun gidemediğimiz insan
ayrıca okula söyleşiye gelmek isteyip de uçak parası bulamadığımız için reddetmek zorunda kaldığımız insan
tek gözüne nolduğunu bilmediğim insan
25 Aralık 2006 17:47   mesajın adresini al  

gıgınaco
gıgınaco
arabesk rock ve elektronik müziğin harmanlanmış halini icra eden sahne performansını beğendiği, gecenlerde de doorsrta canlı olarak izlediğim müzisyen
25 Aralık 2006 19:04   mesajın adresini al  

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
geçen hafta söyleşiye geldi bizim okula..yapıcak daha mantıklı bi işim olmadığı için gittim...şarkılarını severim ama tipine gıcıktım...tv de göründüğü gibi diil ya normal yurdum insanı...esprili gülmekten öldük hatta...tarzı içinde ilerde black yapmak istiorum dedi..bence süper performans gösterio sahnede..
25 Aralık 2006 19:18   mesajın adresini al  

buraak
buraak
tuhaf bi arkadaş çözmek zor valla.
25 Aralık 2006 19:58   mesajın adresini al  

gonja
gonja
hayfanssssssssssss
ben bir haykoliğim....
25 Aralık 2006 20:07   mesajın adresini al  

keti
keti
"o adam hiç bişey" gibi lafları nası dersiniz ya üfff..tipine bakıp yorum yapıyo insanlar nefret ediyorum! ne kadar önyargılı tipler var memlekette.aşın bunları aşıınnn!! yazdığı sözleri dinleyin,müziğini dinleyin,daha önce yaptığı- referans olduğu işlere bakın öyle yorum yapın bari. tipi güzel diilmiş falan...sen çok güzelsindir eminim.
25 Aralık 2006 20:12   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008