| |
bonaventure
|
sanki aşmiş bu arkadas bir takim olaylari
yarasi sakli
resmi sitede cok basarili olmus
daha once ismini duyardim
necidir diye hic merak etmemistim ta ki
sakin olmam lazim albumunu dinleyene kadar
bir album bu kadar mi guzel olur
tebrik ederim kendilerini
da bu adam
nasil bi muzik yapmis oluyor simdi
neyin pesinde?
sinifi ne?
rutbesi ne?
vesaire
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
'' i l k o ''
|
hayko ayrı ya herkesden super bır sahsıyet
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
phebe
|
yaw adam yıllardır piyasanın içinde... mütevazi kırık bi adam kendi gibi garip bişi yapıoo.. ama ii bişi yapıo işte... yalnş hatrlamıosam en son demir demirkanla çalışıodu... we sahnesi gerçekten çok ii... :))
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
utanmaz'adam'
|
fırtınam şarkısı çok hoşuma gidiyo...
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
3daysofpeaceandmusic
|
kim bu adam bilmorm da bi cumaları shafta giderm baska eglencem yoktur bluesaint dinlerim...e bi gittik içerden bi gurultu geloor noloor anamadım...hayko şeysi varmış korktum eve geldim...
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
sokarca
|
elemanın sesi sahne performansı iyi ama gece rüyama gelse korkarım heralde :D
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
ahmeath
|
ilk albümde piyasa girebilmek bir yer edinebilmek için..piyasaya uygun bi albüm çıkarttı....gel gelelim sahnede parçalar bir hayli değişiyo:D adam ikinci albümünde daha sert gelicekmiş hemde baya bi sert öyle diyor ve sonunda black metali bulacgını soyledı..inanamadım acıkcası yolu acık olsun
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
copypaste©
|
yeni albümünde bi şarkısı aynen şöle" suratın iiirenç...." falan diye gidio..
bi çıksa da tam dinlesek
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
bonaventure
|
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
şeklini beğenmediğim kişi..
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
pasaklı kontes
|
son albüm süper valla. benm çevremde bi çok kişi sinir oluyo adama dışgörünüşü yüzünden, ama şarkıları güzel bence, zevkle dinliyorum.
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
salihzeki
|
fırtınam şarkısı favorimdir.
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
boorish
|
elektronik altyapı olmasa hiçbişey olan birisi. Resimlerde yada televizyondaki kadar ufak tefek bişey değil. oldukça iri bi arkadaş. Ayrıca gitaristi* gitar çalmayı bilmiyo :s bildiğin bilmiyo.
Sahnede yarı playback performansıyla zamane deathcilerini kendinden geçiren biri. Görüntüsüyle de prodigy deki keith'i andırmıştır bana. Elektronik müzikde iyi ama vokal olmamalı görüşündeyim.
|
|
~ 620 gün
|
|
| |
copypaste©
|
:D
supreme demis ki:
elektronik altyapı olmasa hiçbişey olan birisi. Resimlerde yada televizyondaki kadar ufak tefek bişey değil. oldukça iri bi arkadaş. Ayrıca gitaristi* gitar çalmayı bilmiyo :s bildiğin bilmiyo.
Sahnede yarı playback performansıyla zamane deathcilerini kendinden geçiren biri. Görüntüsüyle de prodigy deki keith'i andırmıştır bana. Elektronik müzikde iyi ama vokal olmamalı görüşündeyim.
|
|
|
~ 620 gün
|
|
| |