ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
daha once ismini duyardim
necidir diye hic merak etmemistim ta ki sakin olmam lazim albumunu dinleyene kadar
bir album bu kadar mi guzel olur
tebrik ederim kendilerini
da bu adam
nasil bi muzik yapmis oluyor simdi
neyin pesinde?
sinifi ne?
rutbesi ne?
vesaire
ilk albümde piyasa girebilmek bir yer edinebilmek için..piyasaya uygun bi albüm çıkarttı....gel gelelim sahnede parçalar bir hayli değişiyo:D adam ikinci albümünde daha sert gelicekmiş hemde baya bi sert öyle diyor ve sonunda black metali bulacgını soyledı..inanamadım acıkcası yolu acık olsun
25 Aralık 2006 01:00
bonaventure
allah selamet versin
25 Aralık 2006 01:13
boomerang ¹³
şeklini beğenmediğim kişi..
25 Aralık 2006 01:18
pasaklı kontes
son albüm süper valla. benm çevremde bi çok kişi sinir oluyo adama dışgörünüşü yüzünden, ama şarkıları güzel bence, zevkle dinliyorum.
25 Aralık 2006 01:22
salihzeki
fırtınam şarkısı favorimdir.
25 Aralık 2006 01:40
cause13
haykoyu varya tokat delisi etmek lazım oyle evladım olsa karımı bosarım bana nasıl boyle bı cocuk dogurdun dıye evlat acısı yasatmsın allah hayko cepkın gıbı ozentıyı bılırmısınız bılmıyorsanız ıste o hayko CEPKIN
25 Aralık 2006 13:52
hysteria
kesinlikle harika bence şarkıları çok güsel
25 Aralık 2006 15:57
gıgınaco
arabesk rock ve elektronik müziğin harmanlanmış halini icra eden sahne performansını beğendiği, gecenlerde de doorsrta canlı olarak izlediğim müzisyen
25 Aralık 2006 19:04
buraak
tuhaf bi arkadaş çözmek zor valla.
25 Aralık 2006 19:58
gonja
hayfanssssssssssss
ben bir haykoliğim....
25 Aralık 2006 20:07
keti
"o adam hiç bişey" gibi lafları nası dersiniz ya üfff..tipine bakıp yorum yapıyo insanlar nefret ediyorum! ne kadar önyargılı tipler var memlekette.aşın bunları aşıınnn!! yazdığı sözleri dinleyin,müziğini dinleyin,daha önce yaptığı- referans olduğu işlere bakın öyle yorum yapın bari. tipi güzel diilmiş falan...sen çok güzelsindir eminim.
25 Aralık 2006 20:12
gonja
ketiye hak veriyorummm haykoyla ilgili birşey sormak isterseniz bana sorabilirsiniz....
26 Aralık 2006 01:03
:)siempre...
işte müzik budur dedirten adam...demir demirkan,kargo mogolar,aylin aslın daha aklıma gelmiyo ama bi çok kişiyle çalışmış hayvanımsı müzik yapan adam...severim eehhheee..
26 Aralık 2006 14:10 ~ 26 Aralık 2006 14:12
ruscaci__
adam hem hos hem mütevazi.... hem cook basarılı daha ne olsun hiçte korkulu ruya fln olmas haykodan :):) cok kıbar bırııı.... bu arada bılmeyenler ıcın hayko ermenı
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8278
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!