o çok nadir ama...sınavdan 1hafta öncesinden bahsediyorsak evet not bol miktarda mevcut olur=))
rotinda demis ki: not
1 Ekim 2008 03:27
rotinda
eğer sen de hukuk okuyor olsaydın en az 2 ay önceden arardın ve sın-navların yıllık olsaydı ilk notları atmazdın yıkl boyunca alzım ourdu çünkü. :))ayrıca diğer bölümlerden de bildiğim kadarıyla baya bi var yani :)
1 Ekim 2008 03:31
tatlı__cadı
doğrudur inanırım ama ben arkadaşlarda gördüğümü sölüyorum=))
1 Ekim 2008 03:33
aburcuburcu_
bnm sadece final vize arası notlarımı üst üste koyduğumda dizimi geçiodu :S hadi canım yok artık :S
1 Ekim 2008 03:34
rotinda
ben yılda 6 büyük poşet not atıyordum yaaa...
1 Ekim 2008 03:42
aburcuburcu_
atmazdımm bn alt dönemdekilere verirdim... yazık onlara derdim... kıyamazdım....
1 Ekim 2008 03:43
tatlı__cadı
bizim arkadaşlar sınav bittikçe atıyolardı işte onu=))
1 Ekim 2008 03:43
aburcuburcu_
niyee siz de dersten kalma yok muydu??
1 Ekim 2008 03:45
tatlı__cadı
olmazmı zaten böyle yapan arkadaşlar genelde çakıyodu=))
1 Ekim 2008 03:46
rotinda
ya onu baya yaptık zaten de gelip isteeyn yoktu zorla mı tıkıştıracaktık ellerine :S
aburcuburcu_ demis ki: atmazdımm bn alt dönemdekilere verirdim... yazık onlara derdim... kıyamazdım....
1 Ekim 2008 03:46
aburcuburcu_
zamanlama çok önemli... final zamanı yusufluğunu bekliceksin ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8227
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.