ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > Ekşi Sözlük'te darbeciler yönetimi ele geçirdi!

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

comandante
comandante
Allah ORTAKANTİN'i darbecilerden korusun :))
21 Aralık 2006 22:43   mesajın adresini al  

banshee
banshee
ama şu anda giriliyor.
21 Aralık 2006 22:44   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
tahminlerime göre; iki ihtimalden birisi olmalı mutlaka:

1- internet komüniteleri denen meretin idaresini üstlenmenin nasıl bir şey olduğu hakkında en ufak bir fikir sahibi olmayan birkaç denyo kendilerince böyle birşeyler tasarladı, ama ssgnin kodların ve veritabanının sahibi olarak bunu iki sn. içinde değiştirebileceğini bilemiyorlardı, ssg de amerikada olduğundan artık kendi özel hayatıyla ilgileniyordur oturup bütün gün sözlük bekleyecek hali yok ya. neyse herifin haberi oldu sonunda geldi müdahale etti siteyi bi süre kapattı, sonra tekrar açtı henüz açıklama yapılmadı

2- bunların hepsi şaka, ama çok boktan bi şaka cidden, ekşi sözlüku kuranların stili değil de, işe yaramaz bir sürü yazar var onların stili olabilir. o yüzedn birinci şıktır bence
21 Aralık 2006 22:54   mesajın adresini al  

lillian
lillian
bariz bi saka
21 Aralık 2006 22:54   mesajın adresini al  

exelon
exelon
1. şık olacağını sanmıyorumdum çünkü ekşi sözlük coderları ki kendileri ssg ile teo olur, çok sağlamdır.herhangi bir güvenlik açığı olduğunu sanmıyorum sitenin.

bariz bir şekilde teonun da adı geçiyordu darbeciler arasında, direk anlaşıldı şaka olduğu ordan. sazan avı olayına değişik bir boyut kattı adamlar. ama saçma bir şey oldu gene de.
22 Aralık 2006 01:26   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
şaka değilmiymiş yaf:) ama eğlenceliydi entryler:D
22 Aralık 2006 01:32   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ben şaka falan olduğunu düşünmüyorum. böyle aptal şaka olmaz. binlerce üyesi olan, türkiyenin en çok ziyaret edilen sitelerinden birisi sözlük.

olsa olsa üç beş tane salağın işi bence. ssg açıklama yapmadan da böyle olduğunu düşünmeye devam edeceğim. çünkü internet öyle bir yer ki ezik insanlar normalde yapmaya cesaret edemeyeceği şeyler yapıp, normalde isteyemeyeceği haklar istiyorlar.
22 Aralık 2006 03:16   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
zaten darbe adı altında yapılan duyurular falan da silindi ortadan. herhangi bir açıklama olmadan. eğer yönetimde olsanız üç beş tane çapulcunun ilgi çekmek adı altına keyfi hareketlerini umursamaz ve açıklama dahi yapmazsınız şu anki gibi.

bir ara ortakantine de böyle birkaç lamer dadandı .. sitenin suçu mu? oturup "üç beş lamer dadandı" diye açıklama mı yapılacak? geçiyor gidiyor işte sözlükte de o elemanlar silinir, sözlük yaşama devam eder..
22 Aralık 2006 03:18   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
peki hukuki herşeyi göz ardı edip yedik diyelim bu şaka kisvesi altındaki kendini bilmezliği... demezler mi adama; "kardeşim, madem beğenmiyordun, kendi siteni açsaydın, buradan ne istiyosun?"

arkadaşlar ülkeden filan bahsetmiyoruz, bir web sitesi ve beraberinde bir şirket bu... o zaman ben de imdb'yi, wikipedia'yı ele geçirip, "artık burayı ben yönetiyorum" diyeyim, bu mudur?

ayrıca ssg'ye bir telefon etmek bu kadar mı zor da, adam uyansın diye bekliyorsunuz? ben de yaşadım amerikada, var orda da telefon. adamın şirket yönetimi elden gidiyor da, uyuyor mu sanıyorsunuz? yapmayın allah aşkına...

yazık.. ne diyeyim ki başka....
(benedicta, 21.12.2006 14:36)

beni bunun gerçek bir darbe olduğuna, ancak ssg söz konusu kimseler hakkında suç duyurusunda bulunursa ikna edebilirler.
Benedicta

aha bu arkadaş iyi yazmış
22 Aralık 2006 04:37   mesajın adresini al  

mali
mali
vay be...ekşisözlük te bile darbe oldu ha?!
23 Aralık 2006 16:14   mesajın adresini al  

fizban
fizban
olmadı, piyes hepsi =)
25 Aralık 2006 20:14   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
vay anasını
25 Aralık 2006 23:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008