ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > Ekşi Sözlük'te darbeciler yönetimi ele geçirdi!
darbe eksi sozluk
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

kretzsche
kretzsche
ŞOK!!! Ekşi Sözlük'te darbeciler yönetimi ele geçirdi!!! Hangi yazarlar "Çaylak" yapıldı?

İŞTE EKŞİ SÖZLÜK'TE YER ALAN DARBE MANİFESTOSU

sevgili sözlük yazarları,

sözlüğün işleyemez hale gelen mevcut durumu hepinizin malumu. bu durum sebebiyle, bazılarımız sözlüğe yazmaktan soğudu, bazılarımız sözlük içerisindeki keyfi uygulamaların hedefi oldu, bazılarımızınsa yakın arkadaşları sözlükte karşılaştıkları tutumlarla sözlükle olan bağlarını kopardılar.

hepimiz içinse değişmeyen tek bir şey var, sözlük artık sevdiğimiz, bir parçası olmaktan hoşnut olduğumuz sözlük değil.

bu durumun çözülmesi için bir çok insan çeşitli öneri ve görüşlerde bulundular. sözlüğün nasıl daha iyi bir yer olabileceğine dair hayallerimizi paylaştık, bunlar için tartıştık, fikirlerimizin uygulanmasını bekledik.

her durumda ise sözlük moderasyonunun ve sahibinin statükocu, olmazcı, burun kıvıran tutumuyla karşılaştık.

bugün, ekşisözlük, ekşisözlük moderasyonu ve yönetimi bütünüyle işleyemez hale gelmiştir. sorunları çözmesi gereken bu yapı, sorunun kendisi olmuştur.

bu insanlar sözlüğe büyük ve unutulmaz hizmetler vermişlerdir. sözlüğün büyümesi, gelişmesi safhasında katkılarını kimse yadsıyamaz. ancak sözlüğün geleceği de, bugünü kadar önemlidir. bu sebeple; sözlük sunucusu değiştirilecektir, ssg, armonipolisi, düdüklü tencere, feeling the blanks, kanzuk ve canbo'nun ise sözlük yönetimine dair bütün yetkileri alınmıştır. kendilerine, şu zamana kadar yaptıkları için teşekkür ederiz.

entry yazmak ve mesaj atmak geçici olarak servis dışı bırakılmıştır..
yeni, şeffaf, farkılılara müsaade eden, demokratik ve sözlüğün sahibi olan sözlük yazarlarını sözlük işleyişine daha çok katabilecek, yönetmeyi değil yürütmeyi önde tutan bir anlayış ile sözlük yönetimi aşağıdaki gibidir:

teo, gerrain, kaamos, kays el mecnun, flagg, kimi raikkonen, cressida, justinianus, calendil, benbirpipodegilim, aethewulf.

sözlük yazarlarının layik olduğu sözlüğü sözlükçülerin kurması için oluşan bu fırsatın herkese hayırlı olmasını diliyoruz. aethewulf 21.12.2006 10:01
21 Aralık 2006 16:52   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bana sorarsanız bu bir pazarlama stratejisi, öyle birisinin sitesini elinden alıp üstüne kolay kolay kod ekleyemezsiniz. bir de kafanıza göre atıp tutamazsınız. çat diye kapatır siteyi, nebileyim DNS serverı değiştirir vs. vs.
21 Aralık 2006 16:54   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
ssg'nin doğum günüymüş bir de, muhtemelen "bu bir şakaydı"ya dönecek gibi duruyor.
21 Aralık 2006 16:55   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
hmm. bence de bi şaka falandır. bi de o kadar kolay mı bu iş yaa, mesela ortakantini de böyle elegeçirebilirler mi?
21 Aralık 2006 17:15   mesajın adresini al  

manas
manas

hades demis ki:

hmm. bence de bi şaka falandır. bi de o kadar kolay mı bu iş yaa, mesela ortakantini de böyle elegeçirebilirler mi?

bi deneyelim yaww ben html de kod yazmayı öğrenmiştim bir ara word pad e yazıyoz yanlarına parantez açıyoz sora onu internet explorera mı ne atıyoduk oluyodu..ortakantini bizde öyle yapabiliriz senle hades el birliğiyle hükmedelim bizde..
21 Aralık 2006 17:31   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
lamerlık yapıp herhangi bir sitenin bir yerinde ufak bir güvenlik açığı yakalayıp sitenin görüntüsünü geçici bir süre değiştirebilir, siteyi geçici bir süreliğine silebilirsiniz vs. vs.

ama bunlar ekşi sözlüğe ekstra bölümler falan eklemişler, bu da ssg ile anlaşmalı olarak yapılan bir çeşit şaka olduğunu gösteriyor
21 Aralık 2006 17:47   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
eskiden eksi mi vardi
21 Aralık 2006 18:16   mesajın adresini al  

banshee
banshee
doğum günü şakası olarak bence daha etkili bişey yapsınlar, mesela ssg kişisini öldürsünler. Hem birçok kişi mutlu da olur. Ben de mutlu olurum. Güzelim siteyi rahat bıraksınlar, şaka yapıcam diye b.k etmesinler.
21 Aralık 2006 19:00   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
bi deneyelim yaww ben html de kod yazmayı öğrenmiştim bir ara word pad e yazıyoz yanlarına parantez açıyoz sora onu internet explorera mı ne atıyoduk oluyodu..ortakantini bizde öyle yapabiliriz senle hades el birliğiyle hükmedelim bizde

bana uyar da nasıl yapcaz ben bilmiom. ekside yapanlara bi sormak lazım:)
21 Aralık 2006 19:16   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
ortakantini ele geçirme gurubu kuralım :)
21 Aralık 2006 19:25   mesajın adresini al  

khaldun
khaldun
bildiğim kadarıyla yönetim, patent vs. hakları ssg nin üstüne, yetkiyi zorla alsalar, hukukla geri alır yani kendisi; bunu en iyi bilen insanların da yönetici kadrosu olduğunu göz önünde bulundurursak kendilerinin bu kadar desteksizce böyle bir darbeye girişmeleri ve açıklamalar yapmaları absürd gözükmekte.

şaka gibi duruyor, gerçekse örnek olarak ( iyi ya da kötü anlamda değil) gösterilebilecek bir hareket olarak internet tarihine geçecek^^
21 Aralık 2006 19:35   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
hmm ekşi sözlüke girilmiyor şu anda

http://sozluk.sourtimes.org/

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
21 Aralık 2006 21:20   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008