ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > lost ne lan

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ya izledim ben 5 bölüm falan önyargılı olmayayım dedim ama yok bişey ya.. dağa taşa çıkıyolar falan.. gayet yavaş ilerleyen bir dizi..
20 Aralık 2006 23:52   mesajın adresini al  

peter pan
peter pan
ben o paraya, dizinin kralını çekerdim bee:)
20 Aralık 2006 23:54   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
zevk meselesi, sabretmek gerekio işte biraz...haa sonunda sorulmuş sorulara cevap vermezlerse işte o zaman cıngar çıkar
20 Aralık 2006 23:55   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure

yaani
saygisizlik bizim yaptigimizda canim
adamlar ne guzel hayir yapmis
lostu cekmisler
sagolsunlar varolsunlar

mr ako demis ki:

izlemeyen kendi bilir ama kim ne derse desin dizi tarihinin en önemli dizisi olacak bittiğinde...genelde zaten hep böle olur bi kesim bir şeyi çok sevdiğinde "ne var lan bunda" deyip muhalif güçler de her zaman ortaya çıkar...izlemesek de yapılan emeğe saygı duymak lazım...adamlaar yapıor abi..o senaryoyu yazmak öle kolay iş değil...1 bölümünü çekmek için adamlar ne gayretler ve paralar harcıo karşılığını da fazlasıyla alıolar...

20 Aralık 2006 23:56   mesajın adresini al  

saiko
saiko
bence süper bi dizi...izlemenizi tavsiye ederim...şu Türkiye koşullarında abuk subuk diziler var...ve hala devamı gelio bunların...
20 Aralık 2006 23:57   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
lost mu sohret mi
bu soruyada yanit bulamiyom ben bazi bazi
20 Aralık 2006 23:57   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
=)))
deliii.. :Pp

hades demis ki:

aha iki lostçu geldi. dalın millet:))

21 Aralık 2006 00:01   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
Ufuk, eğer film ve diziyle alakan yoksa diyeceğim bişi yok...ama bu da bi zevk meselesidir hayır elbette ki değil ama böle bi sektörde bu tarz yapımların üretilmesi dizi sektörüü açısından da gayet olması gereken bi şey...beğenmio olmanız saygısızlık yaptığınızı göstermez elbette..kaldı ki ben burda lost'un avukatlığını da yapacak değilim, ben kazanmıorum milyonlarca parayı ama en azından saçmasapan diziler çekip de milyonlarca dolar kazananlardan çok daha fazla hakkettiklerini düşünüyorum...lost hakkında ne düşündüğün beni bağlamaz yanii
21 Aralık 2006 00:02   mesajın adresini al  

saiko
saiko
pembe diziler olabilirmi acep...ilgi falan derken...
21 Aralık 2006 00:12   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure

alakam var lost muhabbetine gicik oluyom

mr ako demis ki:

Ufuk, eğer film ve diziyle alakan yoksa diyeceğim bişi yok...ama bu da bi zevk meselesidir hayır elbette ki değil ama böle bi sektörde bu tarz yapımların üretilmesi dizi sektörüü açısından da gayet olması gereken bi şey...beğenmio olmanız saygısızlık yaptığınızı göstermez elbette..kaldı ki ben burda lost'un avukatlığını da yapacak değilim, ben kazanmıorum milyonlarca parayı ama en azından saçmasapan diziler çekip de milyonlarca dolar kazananlardan çok daha fazla hakkettiklerini düşünüyorum...lost hakkında ne düşündüğün beni bağlamaz yanii

21 Aralık 2006 00:16   mesajın adresini al  

por una cabeza tango
por una cabeza tango
bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp..
21 Aralık 2006 00:32   mesajın adresini al  

porcelain babé
porcelain babé
bi kere bile izlemedim izlemeyi de düşünmüorum direk piyasaya düşmüş bşe:S
21 Aralık 2006 00:39   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  17  18  19  20  21  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008