9 ay yok evet izlersin rahat rahat walla ben önden izleyip analtıoodum mllete kıl oluolardı bende mutlu oluodm ama sen baya bi geridesn:)
15 Haziran 2007 21:27
e1242
ben de kıl olurum o yüzden anlatmayınız mümkünse ! :)))
daha ısınma aşamasındayım pek de ısınamadım açıkçası.
zamanla olur herhalde
15 Haziran 2007 21:29
mallory knox..
zaten başları mal bayaa sora sora heycanlı oluo..
15 Haziran 2007 21:31
azze
gusel dizi ya nie ole diyosunuz?
15 Haziran 2007 23:35
hayda.bre
Lost izlemiyorum eksikliğini hisetmiyorum :)
16 Haziran 2007 01:48
e1242
kötü dizi demedik yahu :)
azze demis ki:
gusel dizi ya nie ole diyosunuz?
16 Haziran 2007 12:24
aynen_kanka
lost :kaybetmek anlamına geliyor
:)))
16 Haziran 2007 13:26
@ll_over
lost, merakın bokunun cıkarıldıgı, ınsanı merak ettırmek için ne var ne yok senoryonun en olmadık yerlerını bile abuk subuk gizem dolu seylerin monte edıldıgi (bi ara jack'le kate'n kardes oldugunu dusunmustum) yok artık lebron james dedırten ve bır noktadan sonra ehhh yeter ulan senle mi uğrascam denilen high american tech ile yapılmıs bir dizi:)
17 Haziran 2007 22:59
ocfan
bence lost ne lan demek çağımızın en büyük ayıbı
217 Haziran 2007 23:15
e1242
o kadar da değil arkadaşım şimdi :p
ocfan demis ki:
bence lost ne lan demek çağımızın en büyük ayıbı
18 Haziran 2007 00:42
lethe in black
bi fiiLi çekip çekip kuLLanIoLar işte
18 Haziran 2007 03:26
bravado
evet 6 sezon olucak hatta
1. sezon 42
2. sezon 23
3. sezon 16
4. sezon 15
5. sezon 8
6. sezon 4
gün anlatacak şekilde...(yani adada kalacakları gün sayısı bunlar yani kısacası 108. gunde kurtulacaklarmıs...mıs...mıs...)
summerwine1907 demis ki:
walla başlarda izlerken heycanlı gelioduda 3. sezonda bitti resmn son bölmleri böle artık sezon bitsin diye izledim..hala heycanlı gibi ama baydı artık ve bence en sonunda herşeyi çok mantıklı bağlayabilceklerini sanmıyorum..zaten dizide herkes tanışıo anlamadım ben bişe jin le sun da kardeş çıkar yakında..herkes birbirinin kardeşi kuzeni bişeyi..6 sezon olcakmş hrld 3 sezon daha ne saçmalicaklar bekliorum..şubatta başlicakmış 4.sezonn 1 sene bekleriz artık...bütün dizilerde aynı dönemde bitti boşlukta kaldık:S ama kim ne derse desn prison break hala bin basar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8207
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.