hadi hadeiii bisde yedik:p izlmeyen herkes merak eder lostu:))
26 Mayıs 2007 11:04
gambler
ilk zamanlar acaip izlerdimde artık baydı lost oldu =)
27 Mayıs 2007 01:54
alperyeshil
abi spiritual hakkında bişi diyemicemde sayns fikşının bilim kurgu die tam bi karşılıı yokmuydu...
27 Mayıs 2007 16:04
prometheus
ekşi sözlük yazarlarından peder zicklerin çok önceleri sorduğu bir soru olmakla beraber çok da katıldığım bir soru değildir. elbette uzun bir maraton ve oldukça uzun bir gizemler perdesi arkasına saklanmış güçlü bir kurgusu olsa da sevilmeyebilir. Gene de bir severi olarak lost benim için artık çözülecek bir sırdır. 3 sezonu bitti geriye 16şar bölümden oluşan üç sezon kaldı ve bir diğer sezona yaklaşık 9 ay var. bekliyoruz merakla...
30 Mayıs 2007 00:35
lord of drinks
her aklıma geldiğinde gülüyorum...
-abi lostta şu oldu hani jack war ya izledinmi?
- he ya. olm napacaz tüm yaz biz?
+ olm lost ne lan?
-??!!
- lan mı? canın sağolsun :D
131 Mayıs 2007 18:16
d_u_d_e
obaa süperr dizi lost, ben de oturup bokunu çıkarıp günde 12 bölüm izlemiştim çok da eğlenmiştim ayrıca zevkler ve renkler artık tartışılmaya başlandı mı eskiden pek tartışılmazdı sanki?
Bir de, belki konu disi ama, insanlarin birseyi sevip sevmeme kararini etkileyen faktorlerden birinin, baskalarinin o seyi sevip sevmemesi olmasi ne kadar aci.Hayatlarinizi her zaman baska hayatlara gore mi duzenleyeceksiniz?!!
115 Haziran 2007 15:33
mallory knox..
walla başlarda izlerken heycanlı gelioduda 3. sezonda bitti resmn son bölmleri böle artık sezon bitsin diye izledim..hala heycanlı gibi ama baydı artık ve bence en sonunda herşeyi çok mantıklı bağlayabilceklerini sanmıyorum..zaten dizide herkes tanışıo anlamadım ben bişe jin le sun da kardeş çıkar yakında..herkes birbirinin kardeşi kuzeni bişeyi..6 sezon olcakmş hrld 3 sezon daha ne saçmalicaklar bekliorum..şubatta başlicakmış 4.sezonn 1 sene bekleriz artık...bütün dizilerde aynı dönemde bitti boşlukta kaldık:S ama kim ne derse desn prison break hala bin basar
15 Haziran 2007 21:14
e1242
izleemye bugün başladığım dizidir henüz 2.bölümdeyim :))
çok övüyolar, göreceğiz.
15 Haziran 2007 21:19
mallory knox..
walla hiç dayanamam anlatırım:):) ama sonunu sölsemde şuanda bişe anlamazsn zaten:(:( :p
e1242 demis ki:
izleemye bugün başladığım dizidir henüz 2.bölümdeyim :))
çok övüyolar, göreceğiz.
15 Haziran 2007 21:21
e1242
en son bi ayı kovalıyodu milleti, adam ateş etti öldürdü fln oradayım :))
şubata kadar yeni bölüm yokmuş sanırsam, 3 sezon rahat rahat bitiririm hem de meraktan çatlamamış olurum :C insanlar garip garip senaryolar yazıyolar bu ara :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8207
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.