ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  sinema-tv  lost ne lan
lost izlemeden olmek anti lost
Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

bonaventure
bonaventure
basliycam lostunuza
ne lan bu lost most
yeter be yeter
isyan ediyorum artik
hayattan bezdirdiniz beni
hay sizin lostunuza

neden lost demiyecem
neden lost izlemiyorsun
nesini sevmiyorsun
neye kil kaptin diyeyim
hii neden?
 16   ~ 619 gün   mesajın adresini al  

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
uyuz olduğum dizi.. yok abi dizide bişey gayet rutin gayet yavaş.. 3-5 sayı var işte takılmışlar onlara.. millet birbirini gaza getiriyo sadece.. yürü be ufuk arkandayım =)
~ 619 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bi gece üst üste 13 bölüm izlediydim

çokrail
çokrail
ben de izlemiyorum lost tu prison break ti. boşa vakit kaybı abicim.. film izlemek bile vakit kaybı gibi geliyor.. bi de ortalıkta herkes konuşmaya başlayınca kıl kapmaya başladım. hay sizin lostunuzu diyorum içimden.. özentilikmidir baska bişeymidir anlamadım gitti..
 2   ~ 619 gün   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
bir de bu başlığın zamanlaması olmamış... lost kalmadı ki zaten 3. sezon monotonlaştı ve diziye de bilmemkaç ay ara verdiler..

vamos bien
vamos bien
lost neeeeeeyyyyy yaawwww hakket ha. kardeş gel senlen anti-lost grubu kuralım. (en azından kulağa hoş geliyo)
Zaten popüler olan her şeye gıcığım oluşuyo

kucuk bir kiz cocugu
kucuk bir kiz cocugu
ya yine de etrafımda lost lost diye bağrışanlar var.. çok kastım izleyeyim dedim olmuyo olmuyo 10 dakka sonra esnemeye başlıyorum..

onurr
onurr
lostt bıttıı artık kalbımıs de yasıyo şubata kadar heroess ıslıyoruss :D o da superr !!!

kretzsche
kretzsche
film-dizi izlemek vakit kaybıysa vaktini ne gibi yararlı işlerle değerlendiriyorsun merak ettim =) vakit bulamıyorum desen anlıycam ben de son birkaç haftadır film izlemeye vakit bulamamıştım ama vakit kaybı da ağır olmuş

hattori hanzo demis ki:

ben de izlemiyorum lost tu prison break ti. boşa vakit kaybı abicim.. film izlemek bile vakit kaybı gibi geliyor.. bi de ortalıkta herkes konuşmaya başlayınca kıl kapmaya başladım. hay sizin lostunuzu diyorum içimden.. özentilikmidir baska bişeymidir anlamadım gitti..

2   ~ 619 gün   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
biraz daha verirsen gazi
setlerini basarim bir haftaya kalmaz

kretzsche
kretzsche
bi arkadaşım hawaii'de yaşıyor.. lost'u da okullarına yakın bir yerde çekiyorlarmış söyleyim senin için bassın seti..

peter pan
peter pan
arkadaşım her gün eski bölümlerini izleyip duruyo. gel de sinir olma.

kronik vaka
kronik vaka
izlemek istediğim halde hala elime geçememiş olan dvd lere sahip olan dizi:P sahi arkadaşlar yaa çok mu kötü ben de gaza gelerek izlemek isteyenlerdenim.popülaritenin kurbanı mı olacağım yoksam sööleyin:P

bonaventure
bonaventure
losta gicik kapanlara forum actik
lost hakkinda bilgilenmeye basladim
paradoksal dehlizler icindeyim:)

denizhan
denizhan
bir bölüm bile izlemedim yahu
güzel miymiş

Sayfalar: 1  2  3  4  5  13  14  15  16  17  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008