child of godfather demis ki:
sahiplenme bi kere bizim orf adetimizde bile vardir yeri geldigimde arkadsini bile korursun arti sevgilini hayli hayli sahiplenirsin
20 Aralık 2006 19:59
clementine*poh poh
bundan nefret eder gibi görünüp hastası olurum :)
20 Aralık 2006 20:00
onlyvotka
ben sağ gösterip sol vururum valla:P
20 Aralık 2006 20:02
bİtt®
tabi sahiplencem beaaa... güvenle ilgisi yok bence bunun.o zaman hem sevgilim olsun hemde bırakayım.oldu başka? önemli olan aşırıya kaçmamak ve bunaltmamak.bi bırakcan bi sahiplencen bi bırakcan bi sahiplencen =))
20 Aralık 2006 20:04
şekerr
kesinliklee.erkek olsun kıs olsun sınırını bilmek lazım ..
banshee demis ki:
Aşırı sahiplenmede bir soğutur ki...
20 Aralık 2006 20:04
kulacogullari
ben en son ciktigim kizdan ayrilmis olmama ragmen ondan habersiz yinede onu koruyodum sagda solda onun hakkinda dedikodu yaptirmazdim yada cikacagi erkekleri bile bakardim acaba kotulugu dokunurmu dokunmazmi diye
120 Aralık 2006 20:05
onlyvotka
ben sahiplencem diye döverim bile heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt:))))
20 Aralık 2006 20:05
ayd
ona malmış gibi hissettirmeden sahiplenmek güzel..bazen arkadaş,bazen anne,bazen dost,bazen de yan komşu gibi davranmayı bilmek,sınırları iyi çizmek gerek
20 Aralık 2006 20:08
rlc
yürü leen:p
onlyvotka demis ki:
ben sahiplencem diye döverim bile heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt:))))
20 Aralık 2006 20:12
arethusa//lúthien
çocuk muamalesi göstermeden sahiplenmek,çok bunaltmadan sıkmadan sahiplenmek,gerektii anda sahiplenmek önemli bence...
20 Aralık 2006 20:14
kulacogullari
kiskancliktan dolayi yapilan sahiplenme asil kotu olan odur
-arethusa- demis ki:
çocuk muamalesi göstermeden sahiplenmek,çok bunaltmadan sıkmadan sahiplenmek,gerektii anda sahiplenmek önemli bence...
20 Aralık 2006 20:16
**mephisto** ®
"XII. Mülkiyet hakkı
Madde 35 – Herkes, mülkiyet ve miras haklarına sahiptir.
Bu haklar, ancak kamu yararı amacıyla, kanunla sınırlanabilir.
Mülkiyet hakkının kullanılması toplum yararına aykırı olamaz."
hehe,yaw ne sahiplenmesi,sanki benden once kiz ark.m sahipsizdi,ya da ben ondan once sahipsizdm,simdi sahiplermz oldu,hem bak anayasal hakkimiz mulkiyet,ben olunce kiz ark.mi ogluma brakcammm:))))
geyik bi yana bana sahiplenmek,kiskanmak cooook sacma ve gereksiz gelio,guven ve saygi olmadktan sora istediin kadar kiskan sahiplen,karsndaki yne yapcaini yapar,onn icin seni sevdiine inandiin kisiyle ol - sen de sevmen kosulu ile;)
derm ben....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8205
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.