ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Ewet uzun süren dedikoduların sonunda Allen Iverson'ın Phila 76'ers den ayrıldı ve Denver'a gitti...
Bir Iverson hayranı olarak,onu Denver forması altında görmeye alışmam gerekicek...umarım 76'ers deki başarılarının da üstüne çıkar,hakettiği yüzüğüne kavuşmasını dilerim...
Sizlerinde yorumlarını bekliorum,bu yeni durum hakkında...Iverson & Carmelo ' lu Denver daha da ileri gidebilrmi?
20 Aralık 2006 13:38
mali
buda gazetede cıkan haberi...
ABD Profesyonel Basketbol Ligi'nde(NBA) 10 yıldır Philadelphia 76ers forması giyen ve 7 kez All Star kadrosuna seçilen Allen Iverson, Denver Nuggets'a transfer oldu.
Ligde tam 4 kez sayı kralı olan ve 7 kez All Star kadrosuna seçilen Iverson, Nuggets'tan Andre Miller, Joe Smith ve 2007 yılı ilk tur oyuncu seçmelerinden 2 oyuncu hakkı karşılığında Philadelphia 76ers'tan ayrıldı. Denver Nuggets, Iverson'un yanı sıra Ivan McFarlin'i de kadrosuna dahil etti.
New York Knicks maçında çıkan kavga nedeniyle 15 maç ceza alan Carmelo Anthony'nin cezasının açıklanmasının hemen ardından Iverson'u kadrosuna kattığını bildiren Nuggets, ünlü oyuncuya bu sezon için 18 milyon, 2008-2009 sezonuna kadar toplamda 40 milyon dolar ödeyecek.
Transferle ilgili görüşlerini açıklayan Iverson, “Bu takas beni çok mutlu etti. Denver'ın oyun stili benimle uyuşuyor. Carmelo ile oynamak için sabırsızlanıyorum” dedi.
10 yıl önce Philadelphia 76ers'a geldiğinde ligin en zayıf ekiplerinden biri olan 76ers, 2001 yılında NBA finalinde Los Angeles Lakers'a kaybetmişti. Son 3 yılda play-offlara bile yükselemeyen 76ers, bu sezon daha kötü bir performans sergileyerek son 11 maçını üst üste kaybetti ve Memphis Grizzlies'ten sonra ligin en kötü istatistiğine sahip takımı oldu.
Ligde halen 31.2 sayı ortalamasıyla yeni takım arkadaşı Carmelo Anthony'den sonra ligin en çok sayı üreten oyuncusu Iverson, özel hayatıyla da bir çok tartışmanın konusu olmuştu.
Iverson 1996 yılında yapılan seçmelerin 1 numarası olarak Philadelphia'ya gelmişti.
20 Aralık 2006 13:39
kretzsche
heh ben de tam bu haberi okuyordum baska bir yerde..
heyecan gelecek valla degisiklik iyidir gitsin biraz da baska takimda oynasin =)
20 Aralık 2006 13:55
kretzsche
denver nuggets yillardir bana NBAin en dandik takimi gibi geliyor.. Carmelo Anthony ve yeni jenerasyon bunu degistirdi heyecan verici bir takim oldu Denver yine de `Nuggets` diyince dandik bir takim gibi dusunuyorum ilk duyusta
20 Aralık 2006 14:02
mali
ewt sanki çukulata ismi gibi geliyo banada :D
ama artk denver'lıyım :D
20 Aralık 2006 14:20
macrofobia
Draft haklarinin seneleri belirli degil bildigim kadariyla, ayrica 2 adet 1. tur secme hakkini verdi,
Takasi biraz inceleyecek olursak, 76'ers yeterince zararli ciktigini dusunuyorum, (Takim kimyasi isi belirleyebilir ama kagit uzerinde durum bu.) Iverson ile Nuggets hem PG pozisyonunu doldurdu hem de iyi bir skorere sahip oldu. Ceza surecleri bittikten sonra ilk bes tahminimce Iverson - J.R Smith - Melo - Najera - Camby seklinde olacaktir. Bu sene uygulamaya basladiklari Run 'n Gun offense sistemine cok uygun bir oyuncu,buna ek olarak cok iyi bir lider. Melo'nun tecrubesizligi, Iverson sayesinde en aza indirecektir.
76'ers ise iyi bir guard ve 6. adam kadrosuna katmis oldu. Bu durumun gecici oldugunu goz onunde bulundurarak aslinda takimin yeniden yapilanmaya gittigini soylemek yanlis olmaz. Iguodala, Dalembert ve Korver uzerine yeni bir takim kurulacaktir. Bunun yani sira Webber'in kontratindan kurtulduktan sonra iyi bir Free Agent'da alinirsa bu takasin bir anlami olmus olacak. Son olarak fazladan 2 tane 1. tur secim hakkinin olmasi da yeniden yapilanmanin bir parcasi olabilir. 76'ers cok buyuk bir kumar oynadi, umarim sonucu istedikleri gibi olur.
20 Aralık 2006 15:46
j.l.hooker
bence lakers a gitmesi gerekirdi,koby ile çok iyi bi ikili olurlardı ama napalım sağlık olsun
20 Aralık 2006 15:58
kulacogullari
anthonyle nasıl anasacak acaba
20 Aralık 2006 16:03
genius
denver takımı gücüne güç kattı o zaman :))
20 Aralık 2006 17:38
denizhan
değişiklik iyidir ya .. iverson ın potansiyeli philadelphia'da sonlarda çok harcandı.
bakalım carmelo ile iyi anlaşırlarsa kimse tutamayabilir onları.
çünkü hatırlatayım şu anda bu iki arkadaş ligin iki en skoreri. biri 31.7, diğeri de 31.2 sayı ortalaması ile oynamakta.
20 Aralık 2006 22:09
-kaan-
hayırlısı olsun sağlam uzun alırlarsa rahat şampiyon olurlar artık..
20 Aralık 2006 22:40
denizhan
camby - nene - kenyon martin
sağlam uzun ?
evet sakatlanmayan uzun lazım bunlara
20 Aralık 2006 22:43
macrofobia
Hucum sistemlerinde ozellikle pivot mevkisinin pek fazla bir aksiyonu yok. Ribaunt alabilsin yeter. Ondan sonra kos, kos, kos :) Ayrica Najera, Kleiza(Bu adamin adi nasil yaziliyor bilmiyorum.) falan var. Melo'da zaman zaman PF oynayabilecek bir adam. Takim kimyasini oturturlarsa bati tadindan yenmeyecek ancak dogu da bir o kadar kotu oldu. Herseye ragmen Cleveland - Spurs/Mavericks/Suns gibi olacak. (Dogu belli, bati ise karisik)
21 Aralık 2006 03:17
üstteki
bence kendi ortalamaları için denver kötü tercih ,sabırsızlıkla bekliyorum yeni nuggetsı :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8199
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!