ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
az once bır baslıkta bır arkadasın mesajında gecıyodu bu ıkı kelıme "kırdığınız kalpler" , bıraz aradım ama boyle bır baslık bulamadım...
benım kalbım cok kırıldı ve o kalp kırıklıgının arkasından cok kısının kalbını klırdım ama keske kırmasaydfım dıyorum onlar bıraz ıntıkan atesı ıle yapılan seylerdı...
evet bakalım sızın de var mı kırıdıgınız kalpler daha dogrusu herkesın vardır da paylasmak ısteyen var mı???
ıstemeyerek kırmak neyse bı de ısteyerek kırmak var kı asıl kotu olan o mesela ben yaptım bı ara bunu pısmanım ama artık yapacak bısey yok bı sekılde bana verılen acıyı butun karsı cınstten cıkardım...
19 Aralık 2006 17:18
mona roza
hiç kalp kırmadım diye biliyorum,öle bi meleğim:D
19 Aralık 2006 17:21
fresya
Herkez sana aynı şeyi yapa yapa alışa alışa kendi kimliğinden çıkıp başka olmaktan çıkıp Herkez olmak herkez kadar bencil acımasız Kıran ama alında KIRGIN.......
19 Aralık 2006 17:22
bravado
kanatlarına ıyı bak o zman ne dıyım :P
mona roza demis ki:
hiç kalp kırmadım diye biliyorum,öle bi meleğim:D
19 Aralık 2006 17:22
archiss
kırmammaya calısıom ,ama ıllakı luo,kas yapım derken goz cıkarttıgım oluo :)
bırı benım canımı acıtrsa,o an ofkeyle bende cok fena karsılık verırım ,elımde dııl,
19 Aralık 2006 17:23
mona roza
bakıyorum zaten:D
19 Aralık 2006 17:24
denizhan
hep kırıldım, hiç kırmadım
ya da dur tam tersi miydi acaba
19 Aralık 2006 17:24
gocuk[gogo]
bravado teşekkür ederim o mesaj bana aitti!...
Kırdıım kalpler e gelince o mesajda da belirttiim gibi sayısını bile blmiorum!...
Söölemeye çalıştıım şey anca kalbimizin kırıldıını sööleyip duruoruz!...
Kırdıımız kalpleri hiç düşünmüoruz!....
Benim düşüncem şudur eer kalbim kırıldıysa biliorum ki aynı derecede birinin kalbini kırmışımda onun için dir!...
üzülmenin manası yoq!...yani!....
19 Aralık 2006 17:26
bravado
bu dunya boyel napcaksın...
cause and effect...
19 Aralık 2006 17:31
gocuk[gogo]
işte bööle naapıcaksın sorusuna cevap sızlanmııcaksın üzülmiiceksin zamanında yaptıına sayıcaksın:D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8189
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.