öldüm yandım battım edebiyatı yerine onların ne yaptığını okuyup önce kendimize sonra çevremize çeki düzen versek bence çok büyük bir aşama kaydetmiş oluruz zaten...
Türkiye hala daha bağımsız bir devlettir.Yıkıldık edebiyatına gerek yok..
Atatürkün ''Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.'' sözü hala daha geçerlidir..
Yazıyı yazan arkadaş Atatürkün ifadelerini değiştireceğine bu lafını hayat düsturu olarak alsın ve ona göre hareket etsin.Önce kendinden başlasın e atamızın laflarını değiştirmekten vazgeçsin..19 mayıs müsamerelerine zevkle hazırlanan lise çağında ki çocukları da forward maillerle zehirlemeyi bıraksın...
20 Aralık 2006 03:27
ayd
ben zaten okuyprum ayrıca üstteki fotoğraflara benzer fotoğraflara bakıp bunlarıda herkese göndermeye çalışıyorum,ağlıyorum bunu hep yapıyorum,düşünüyorum...o sözün gerçekte olmadığını bir eleştiri içerdiğini anlamadın mı yoksa polemik olsun diye mi yazdın bunu anlamış değilim bende..
20 Aralık 2006 03:30
manas
deep infinity demis ki:
...hiçbir şekilde yabancı dil eğitimini kabul etmeseydik,bir ders bile olsa....
bana uymadı bu cümle...Böyle olursa radikalleşir ve içeirye kapanır dünyadan bir haber yaşarız iranlar kübalar gibi..yabancı dil illa ki olacak...yabancı dilde eğitime karşıyım sonuna kadar ama yabancı dil bilmekte güzel bir şey..yabancı dilin eğitimine karşı değilim ben...
20 Aralık 2006 03:35
manas
ayrıca ben o sözü gerçekten söylemişin anladım pardon...yanlış anlamışım öyle bir söz söylenmemişse mesele yok ben yanlış anlamışım...
20 Aralık 2006 03:36
&limon&
gerile gerile okumak...nasıl bir tabirdir!!!
dinime küfreden müslüman olsa mı derler böyle durumlarda..her neyse okul kavgası yapacak değilim...ha burda oturup her yazılana cvp verecek kadar vaktim de yok...
her başlıkla ilgilenmem , ama bu başlık Gazi hakkında ise..yazılanlarla ilgilenirim...vakit ayırırım...
ha bi de ATATÜRK yazarken daha ikkatli ol..ben biraz şekilciyim galiba.. hala küçük harfle yazılması beni çıldırtıyor...
edebi tümcelerden uzak, gayet ciddi bir konuyu basitleştirip genellemeler yaparak o tarihlerde görev yapmış bir çok öğretmeni de zan altında bırabilecek, kısacası benim için yuhhhh dedirten bi yazı...
son olarak eleştiri içeren cümlelerini daha açık ve net yazarsan seni daha iyi anlarız...neyse o cümle baştan kokmuş zaten...
20 Aralık 2006 10:12
bİtt®
bencede bu ülkenin yeniden bir kurtuluş savaşına ihtiyacı var.... :(
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8188
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.