kisilii oturmamis birinden ne gibi bir kisisel uyum bekleyebilrsin ki? once bir kendini bulmasi lazim insanin... daha sonra iliski... ve kesinlikle gunu birlik iliskiler degil benim kastettiim
19 Aralık 2006 15:45
mona roza
78 li mi:S!!
gocuk demis ki:
bende var bi 78 li çocuk gibi demem oki ben ondan bi adıj öndeyim ama şunu kabul edemem o benden erken yaşlanıcak abi ömrümün en çok kadına ihtiyacı olucaa zaman neden karımın çürüdüünü seerediim ki dimi!...
Soora gidip başka kadınlara muhtaç oliim;););)
Ömrümün sonuna kadar muhtaç kalıcaksam sadece karıma muhtaç oliim!....
19 Aralık 2006 15:46
gocuk[gogo]
bence günü birlik:D:D:P:P:P
19 Aralık 2006 15:46
gocuk[gogo]
karıcım biliosun ya sen:D:D
aaa özelden konuşalım bunu soora:D:D:P:P:P
19 Aralık 2006 15:47
mona roza
git 78linle konuş sen hıııh!
19 Aralık 2006 15:48
gocuk[gogo]
hayatım trip yapma dünde konuşmuştuk bunu bak evleneli 2 gün oldu çocukların önünde tartışmayalım:P:P:P
red4
senin boyle dusunmen dogal tabi... hic sasirmadim.... zaten seni uzun sureli kim ne yapsin ki? millet basina dert deil yanina hayat arkadasi ariyo
alice kendi aleminde
78 li diince neden sasırıosun ki.. benım de 86 onadan once 85 ondan once 87 li vardo..
şimdi onlara da neee 83lü müü!! mü dıycekler.. ne kadar ayıp..
valla ben artık oyle yaşı kucuk kımseler ıstemem ortalıkta dıye gezıyordum ama gecenlerde eşşek kadar adam olmuşm bir 83 lunun ne kadar yapay kişiliği oturmamış vs oldugunu gorunce iice aklım karıstı..
ben 30 larında bırını bulayım garantı olsun bari..
19 Aralık 2006 15:50
gocuk[gogo]
yoq bence derken senin düşüncen günü birlik dedim ama!...
anlayana!...
Allah seninle evlenicek adamın yardımcısı olsun:D:D
19 Aralık 2006 15:51
alice kendi aleminde
aa.. ben yanlış anlamıışım.. eheh.. ortadakı sadece bi aldatıldıgını yakalama durumuymus
19 Aralık 2006 15:51
mona roza
yok ben onun 78lisine şaşırıyorum başka muabbet=)
diğer yazdıklarımı okursan senle aynı..
alice kendi aleminde demis ki:
78 li diince neden sasırıosun ki.. benım de 86 onadan once 85 ondan once 87 li vardo..
şimdi onlara da neee 83lü müü!! mü dıycekler.. ne kadar ayıp..
valla ben artık oyle yaşı kucuk kımseler ıstemem ortalıkta dıye gezıyordum ama gecenlerde eşşek kadar adam olmuşm bir 83 lunun ne kadar yapay kişiliği oturmamış vs oldugunu gorunce iice aklım karıstı..
ben 30 larında bırını bulayım garantı olsun bari..
19 Aralık 2006 15:53
ahmet altuğ
tabikide doğru buluyorum..ama öyle 40 yaş üs5tü kadınların jigolo tarzlarıyla olması değil..nebiliim 20-30 yaşlarda 20lerin başındakilerle olabilir mesela..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.