iki tane ilişkiler yanyana olmasın uursuzluk getirir die yapmış:D:D
19 Aralık 2006 15:25
red4
olabilir neden olmasin? ama kesinlikla daha ilgi cekici ve hos olmus! belki benim ilgimi cekmesinin sebebi budur!
19 Aralık 2006 15:27
mona roza
yaa bnm kuzen 10 yaşında 10!!
22-24 yaşlarında biri gayette 20-21inde biriyle olabilir ki önemli olan sosyal statüsü,adam erken başlamıştır okula 22 yaşında mezun olmuştur,sen kalkar 24ünde mezun olursun.. beraber lise okumuşsunuzdur,üni.okumuşsunuzdur , biçok şeyi yapmışsınızdır; fark ne
'' aa olmaz ama sen benden küçüksün'' daha neler kalkıpta ünideki kıza liseden körpe al demiyoruz=)
19 Aralık 2006 15:27
gocuk[gogo]
alnlarda var hatun:D:D
Önemli olan yaş diilde 20 yaşla 21 in aasında nekadar fark olduunu bilemiosunuz siz hatunlar!....
Ah bi anlasanız!...
20 yaşında kadınlara bakışımla 21 yaşında çok farklıydı 25 yaşına geldiim dahada farklı!...
19 Aralık 2006 15:29
red4
dogru! bencede haklisn bir iki yas unutulur belki ama her sene bir yasanmislik demektir deneyim demektir bu da buyuk bir fark yaratir...
19 Aralık 2006 15:30
mona roza
valla bilemem bence küçüklerle olur hatta çokta güzel olur taze kan bi nevi:PP
19 Aralık 2006 15:30
red4
ben ayni dili konusmak ta isterim hersey askkk veya flort deil!
19 Aralık 2006 15:32
mona roza
ama sende;
87li yeni mezun oldu liseden;
78lilerinde çocuğu var artık:pp
19 Aralık 2006 15:36
red4
orta yolu bulmak sadece insanin kendi isine ve mutluluuna yarar bende bunu kastediorum zaten ... bi turlu anlatamadim
19 Aralık 2006 15:38
gocuk[gogo]
bende var bi 78 li çocuk gibi demem oki ben ondan bi adıj öndeyim ama şunu kabul edemem o benden erken yaşlanıcak abi ömrümün en çok kadına ihtiyacı olucaa zaman neden karımın çürüdüünü seerediim ki dimi!...
Soora gidip başka kadınlara muhtaç oliim;););)
Ömrümün sonuna kadar muhtaç kalıcaksam sadece karıma muhtaç oliim!....
19 Aralık 2006 15:40
red4
walla bu kadar tekesliligi onemsediini tahmin etmezdim helal olsun gocuk,,,, ne iyi niyetlisin walla:)
19 Aralık 2006 15:42
gocuk[gogo]
bence dediim gib tartışılacak konu yaş diil kişisel uyumlar!...
fiziksel uyumlarda çok önemlidir ööle günü birlik düşünmüosan olayı tabe:D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.