ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > ilişkilerde yaş farkı?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 253 - 264

p.* selin akay*
p.* selin akay*
benden en az 5*6 yas buyuk olmalı hatta 20ye kadar yolu var. sebep erkekler gec olgunlasiyor ve hayatlarini daha zor oturtuyorlar, birikimleri de anca gelisiyor.

genclik hic bir naneden anlamiyor, konusacak konu bulamiyorsun. ne siyaset bilgileri var ne de olgunluktan eser. hayatlari kizlar ve futboldan ibaret. cok gereksiz ben birine bir sey ogretemem olgun olsun o bana ogretsin. beni ileri degil geri goturur.
9 Mart 2007 18:07   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.zaman ınsanlara hayat tecrubesi katar,bir erkek bayana gore daha erken yaşta hayata atılır,gerceklerle daha erken yüzleşir.gecmıste karsılastıklarınız yuzunden lutfen erkekler hakkında genellemler yapmayınız.
passi demis ki:

benden en az 5*6 yas buyuk olmalı hatta 20ye kadar yolu var. sebep erkekler gec olgunlasiyor ve hayatlarini daha zor oturtuyorlar, birikimleri de anca gelisiyor.

genclik hic bir naneden anlamiyor, konusacak konu bulamiyorsun. ne siyaset bilgileri var ne de olgunluktan eser. hayatlari kizlar ve futboldan ibaret. cok gereksiz ben birine bir sey ogretemem olgun olsun o bana ogretsin. beni ileri degil geri goturur.

1   9 Mart 2007 20:34   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
86-89 arası olur ne asagası ne üstü olmaz
9 Mart 2007 20:36   mesajın adresini al  

_erniko_
_erniko_
normal olabilir ama çok yaş farkkı anlam ve yaşam beklentilerinde eksiklik ve hız problemi yaratır
11 Mart 2007 01:15   mesajın adresini al  

öcüüüüü
öcüüüüü
bı bayan kendinden yaşça küçük biriyle çıkabilir ama erkeğin olgun olması gerekir...erkeğin zaten kendinden yaşça küçük biriyle çıkması normal we bence zaten olması gerekendir..
11 Mart 2007 01:32   mesajın adresini al  

&fatoş&
&fatoş&

canım benım yaa cok haklısın kımseyı olgunlastıramam yaa kendılerı bıselerı asıp gelsınlerr coluk cocuklamı ugrascaz;)

öcüüüüü demis ki:

bı bayan kendinden yaşça küçük biriyle çıkabilir ama erkeğin olgun olması gerekir...erkeğin zaten kendinden yaşça küçük biriyle çıkması normal we bence zaten olması gerekendir..

1   11 Mart 2007 01:48   mesajın adresini al  

emreçocuk
emreçocuk
Bence erkek tartışmasız büyük olmalı,ok. Peki bir erkek en fazla kaç yaş küçük biriyle olsa normal sayılır...?
11 Mart 2007 02:18   mesajın adresini al  

soulmate
soulmate
yaş farkı en fazla 6-7 olmalı, yoksa frekanslar uyuşmaz zaten
11 Mart 2007 02:42   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
benim bütün sevgililerim benden büyüklerdi ve hepsi de bayandı :)

emreçocuk demis ki:

Bence erkek tartışmasız büyük olmalı,ok. Peki bir erkek en fazla kaç yaş küçük biriyle olsa normal sayılır...?

2 Nisan 2007 16:02   mesajın adresini al  

t.j
t.j
ben sübyancıyım
2 Nisan 2007 16:23   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
küçük noktalara takılmayın sevişmeye bakın...
2 Nisan 2007 16:28   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
tazen kan lazım efendim..çıtır olsun az..;)
2 Nisan 2007 16:36   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 253 - 264

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008