benden en az 5*6 yas buyuk olmalı hatta 20ye kadar yolu var. sebep erkekler gec olgunlasiyor ve hayatlarini daha zor oturtuyorlar, birikimleri de anca gelisiyor.
genclik hic bir naneden anlamiyor, konusacak konu bulamiyorsun. ne siyaset bilgileri var ne de olgunluktan eser. hayatlari kizlar ve futboldan ibaret. cok gereksiz ben birine bir sey ogretemem olgun olsun o bana ogretsin. beni ileri degil geri goturur.
9 Mart 2007 18:07
ßµ®ãk
zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.zaman ınsanlara hayat tecrubesi katar,bir erkek bayana gore daha erken yaşta hayata atılır,gerceklerle daha erken yüzleşir.gecmıste karsılastıklarınız yuzunden lutfen erkekler hakkında genellemler yapmayınız.
passi demis ki:
benden en az 5*6 yas buyuk olmalı hatta 20ye kadar yolu var. sebep erkekler gec olgunlasiyor ve hayatlarini daha zor oturtuyorlar, birikimleri de anca gelisiyor.
genclik hic bir naneden anlamiyor, konusacak konu bulamiyorsun. ne siyaset bilgileri var ne de olgunluktan eser. hayatlari kizlar ve futboldan ibaret. cok gereksiz ben birine bir sey ogretemem olgun olsun o bana ogretsin. beni ileri degil geri goturur.
19 Mart 2007 20:34
'' i l k o ''
86-89 arası olur ne asagası ne üstü olmaz
9 Mart 2007 20:36
_erniko_
normal olabilir ama çok yaş farkkı anlam ve yaşam beklentilerinde eksiklik ve hız problemi yaratır
11 Mart 2007 01:15
öcüüüüü
bı bayan kendinden yaşça küçük biriyle çıkabilir ama erkeğin olgun olması gerekir...erkeğin zaten kendinden yaşça küçük biriyle çıkması normal we bence zaten olması gerekendir..
öcüüüüü demis ki:
bı bayan kendinden yaşça küçük biriyle çıkabilir ama erkeğin olgun olması gerekir...erkeğin zaten kendinden yaşça küçük biriyle çıkması normal we bence zaten olması gerekendir..
111 Mart 2007 01:48
emreçocuk
Bence erkek tartışmasız büyük olmalı,ok. Peki bir erkek en fazla kaç yaş küçük biriyle olsa normal sayılır...?
11 Mart 2007 02:18
soulmate
yaş farkı en fazla 6-7 olmalı, yoksa frekanslar uyuşmaz zaten
11 Mart 2007 02:42
üstteki
benim bütün sevgililerim benden büyüklerdi ve hepsi de bayandı :)
emreçocuk demis ki:
Bence erkek tartışmasız büyük olmalı,ok. Peki bir erkek en fazla kaç yaş küçük biriyle olsa normal sayılır...?
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.