ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > ilişkilerde yaş farkı?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 229 - 240

b.e.t.ü.l
b.e.t.ü.l
olmamalı belli bir zaman sonra mutlaka bir yerden patlak veriyor
16 Ocak 2007 21:41   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
gönüller bir olsun yeter:) hem annem kız büyük olursa zengin olursunuz der hep:)
23 Ocak 2007 14:24   mesajın adresini al  

merry
merry
çok önemli değil diycem ama babam yaşındaki bi adamda bana bu gözle baksın istemem yanii:P:P
babam we yukarısı yaşlara hayıır:))
23 Ocak 2007 14:46   mesajın adresini al  

türkü:))
türkü:))
hayırlısı olsun ne olursa olsun...
23 Ocak 2007 19:17   mesajın adresini al  

onur+
onur+
önemsiz gibi gözükebilir ama bence çok ciddi bir konu. eşiniz sizden önce emekli olup her sabah siz işe giderken o horul horul uyuyacağı için eşinizden nefret edebilirsiniz. mazallah sinir krizi geçirip cinayet bile işleyebilirsiniz. Onun için kendinizden büyük kadınlaran uzak durun derim.
23 Ocak 2007 19:24   mesajın adresini al  

merry
merry

cinayet mi yuhhhh:))
ona kadar boşanma die bişi var naaptın yaa:P:P

onur+ demis ki:

önemsiz gibi gözükebilir ama bence çok ciddi bir konu. eşiniz sizden önce emekli olup her sabah siz işe giderken o horul horul uyuyacağı için eşinizden nefret edebilirsiniz. mazallah sinir krizi geçirip cinayet bile işleyebilirsiniz. Onun için kendinizden büyük kadınlaran uzak durun derim.

23 Ocak 2007 19:41   mesajın adresini al  

dogujan
dogujan
benim küçük sefgiim oooo
23 Ocak 2007 19:57   mesajın adresini al  

onur+
onur+
merry tabiki de ciddi değilim o konuda. insan eşine gıcık oldu diye öldürür mü? canice:) en kötü ihtimalle yaralarsın
23 Ocak 2007 20:14   mesajın adresini al  

onur+
onur+

diyelim ki hormonlarım fazla çalıştı ve çabuk geliştim. 10 yaşında evlenmeye karar verdim. aga hatun gene bizden büyük çıkıyo!! senin bu hesapta bi yanlışlık olmasın. nerden aldın bu formülü?

zembirzelek demis ki:

arkadaşlar erkeğin yaşını 2ye bölersiniz birde üstüne 7 eklersiniz.... asıl size sevgili olunacak kızın yaşı...20 yaşında olan birisinin ideal sevgili yaşı 17dir...ben uydurmadım...

23 Ocak 2007 20:26   mesajın adresini al  

impossible_aught
impossible_aught
Erkek büyük olunca sorun yokta kız büyük olunca mı sorun oluyor. Nerde eşitlik? :)) Devasa bir şey yoksa yaş farkının önemide yoktur. Benim için en uygun fark +/-5 :)
23 Ocak 2007 21:10   mesajın adresini al  

merry
merry
uff walla arada anne baba kadar yaş farkı warsa sorun da wardır kardeşim...
yaaa bi kere çok sewsen bile kısa sürer
insanlar çevrelerinden çok çabuk etkilenirr ....
ki bu da soğuma sebebidir....
23 Ocak 2007 21:17   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
ilişkide yas farkı erkege ve kadına gore degısıyo sanırım,erkek ıcın cok sorun olmaz belki ama kadınlar cok dıkkat edıyo kı normaldır hayatlarını fal a,kadın dergılerıne baglamıs kadınların,optimum ilişkideki yas farkına,erkegın tıpıne, karıyerıne,kendısıne saglıyacagı gelecege,acıkcası mantıgına gore hareket etmesi normaldir.
23 Ocak 2007 21:53   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  19  20  21  24  25  26  27  28  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 229 - 240

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008