ya yaşıt ya da erkek büyük olmalı ama en fazla 5 yaş , ideali 3yaş=)
29 Aralık 2006 11:58
tebessümüklü-t & t
bana göre hatun büyük olmalı
29 Aralık 2006 13:19
toslumbağa
şu klişe laf war ya erkekler kadınlardan geç olgunlaşır die:) katılıyorum erkek az
biraz büyük olsun olgun olsun kardişim:)
29 Aralık 2006 13:42
çemberimde gül oya
şu ana kadar yaşıtım biriyle çıkmadım,çıkamam da, aramızda en az 3 yaş vardı
anlaşamıyoruz :S
29 Aralık 2006 20:53
kafamagöre
valla benden kucukler hep cocuk gıbıydıler anlasmak zor oluyo benden 3 yas buyuk bırıyle cıkmıstım cok guzel gıdıodu ama sonra ayrılmak zorunda kaldım...ama bence yas deılde olgunluk onemli
su kutup ayısı bıraksa pesımı bulacamda bırakmıyo sankı çölde benden baska bedevi yok :(
29 Aralık 2006 20:56
h@nde
flawlessmt sana katılıyorum ama olgunlasmıs olması ıcınde bellı bır yası gecmıs olması gerekıyor ve erkeklerın 4-5 yas buyuk olması gerekıyor bı ılışkının yuruyebılmesı ıcın
30 Aralık 2006 00:34
zembirzelek
arkadaşlar erkeğin yaşını 2ye bölersiniz birde üstüne 7 eklersiniz.... asıl size sevgili olunacak kızın yaşı...20 yaşında olan birisinin ideal sevgili yaşı 17dir...ben uydurmadım...
30 Aralık 2006 13:21
kelevra7
yaş konusunu sorun yapan biçok ark war çewremde v bence bu çok saçma...önemli olan erkein yeterli olgunlua erişmiş olması..bunu anlamak için de yaşını dikkate almak çok saçma..çünkü herkes bir deil..herkes aynı yaşta olgunlaşcak die bişe yok yani..
15 Ocak 2007 22:33
extraordinary!....
hiiiç sorun olmuo hatta haddinden fazla zengin oluolar
ben mesela kesinlikle küçük biriyle olmak istemem ( :
chocolate demis ki:
kadının kendinden yaşça küçük bi erkekle aşk yaşaması sizce doğru mu?
15 Ocak 2007 23:25
t.j
cokta önemli diil..gelsin ben 30 yaşında ki kadınla bile cıkarım :P
16 Ocak 2007 05:31
bbaykul
erkeğin büyük olması gerekiyor diyen t. cidir yanılgıya düşmüş bireydir ,hatalıdır ve feministin önde gidenidir.palavra bunlar.bence bayan tarafı büyük olmalıki mantığı biraz gelişmiş olma ihtimali taşısın bakın o zaman erkek ne kadar mutlu bir birey oluyor ilişkide.
16 Ocak 2007 05:34
joshua
yok o geç bu erken olgunlaşır efendime söyliiim o daha cocuk beyinlidir falan bırakın bu ayakları gençler.... iki kişi seferse tabu mabu kalmas ayrıca su dünyada o olgun yaşta bu deil lafları saçma olgunluk insanın çevresi gördüü geçirdiğiyle yaşadığı cevre ve kendini geliştirmesiyle alakalıdır kadının erkein olgunlaşma yaşları die bi kavram yoktur kafa yapısı olarak... yaş tabusu saçma sapan ortaya çıkan bşiii 3 4 yaşa kadar hatta generasyon atmadıkça sorun yoktur bence büyük olan kadında erkekte olsa ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.