hırpık (ehuxx) demis ki:
olmaz deyip de büyük konuşmamak gerek.. =))
22 Aralık 2006 00:37
wahhshe
valla ben en fazla 4-5 yaş olmalı diorum arada..hatta mümkünse en az da 2-3 yaş..
malum erkekler daha geç olgunlaşıyo..çocuk büyütmekten bıktım artık..
22 Aralık 2006 00:40
fanfan
Selahattin Duman'ın teorisi:
Kadının yaşı= Erkeğin yaşı/2 +7
tamam olgun erkekleri beğeniyorum ama bu da bi süre sonra abartılı olur yav:)
kadın 37,erkek 60 yuhhh olur bu durumda
22 Aralık 2006 23:27
yok
bence erkek yasca buyuk olursa hos olur ii olur
23 Aralık 2006 00:27
beşiktaş
kız arkadaşım benden 1 yaş daha büyük
23 Aralık 2006 00:41
ayd
anaaaa yuuhh mu:)
ben 24 nişanlım 34 yuhmu olduk şimdi:)
dt.demet demis ki:
Selahattin Duman'ın teorisi:
Kadının yaşı= Erkeğin yaşı/2 +7
tamam olgun erkekleri beğeniyorum ama bu da bi süre sonra abartılı olur yav:)
kadın 37,erkek 60 yuhhh olur bu durumda
23 Aralık 2006 00:58
fanfan
bi süre snra dedim yav:)
yani bu teori gençlikte biraz mantıklı belki ama yıllar geçtikçe erkeğin işine gelen bi boyut kazanıyo...24e 34 te bişey yk ama 60a 37 deli bi oran mesela...Bence 10 yaş çk güzel bi fark,gayet iyi yani:)
23 Aralık 2006 01:01
fanfan
Bu yaş farkı meselesine bi de ileriye dönük bakmak lazım bence
40 yaşındaki erkekle 40 yaşındaki kadın aynı kırışmışlık oranında değildir sanki:S
İstemem ben yaşıt maşıt büyük olsun(Gönlümden geçen en az beş yaş)
23 Aralık 2006 01:04
öcüüüüü
çok yaş farkı olmamalı...
23 Aralık 2006 14:09
serkan a.k.a deja`vu
+1912
amoresperros demis ki:
Genel kanı bayanın yaşının daha küçük olması yönünde olsa da, günümüz dünyasında bu klasik durumun istisnaları mevcuttur. Bence ''yaş haddi'' yapay ve önyargısal bir meseledir. Zira bayanların erken yaşta olgunlaştığı da bence bir önyargıdır, genetik olarak, bedensel olarak bu doğrudur; ancak ruhsal olarak bu konu hakkında hiç bir şey söyleyemeyiz. (Her iki taraf içinde farklı çevre koşullarına göre olgunluğun yaşı değişebilir. ) Ama durun bikaç bişi söyeleyebiliriz:) Bence bayanlar ruhsal olarak daha geç olgunlaşmaktadır. İlişki dediğimiz şey ise duygusal (yani ruhi, tinsel bişi) sıfatı taşıyan bişi oldugu için, bir erkeğin kendinden yaşça büyük bir bayanla ilişkisi çok, ama çok isabetli ve hatta sağlıklı olabilmektedir. Şahsen ben kendimi bildim bileli yaşça benden büyük bayanlara ilgi göstermişimdir, çok da mutlu olmuşumdur. Ola ki kendimden yaşça küçük bir bayana ilgi gösterdim, bu durumda çok kısa bir zaman sonra ilgi gösterdiğim bu bayanın baştan başa zaaf oldugunu anlıyorumdur; olaylar böyle sürüp gitmektedir..gidecektir de..ölmediysek yaşıyoruzdur.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8187
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.