ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > proje .Renk Analizi..ilglenrmsınz?:) lutfennn

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

elif*
elif*
beton dıyınce antalyada bı otel yapıldı duvarlar tamamen beton bırakılmıs ve ben hayatımda bukadar guzel duran bısı gormedım....okadar dogal kı yere ne malzeme kullanırsan kullan tasıyo bına onu ya :) ınanılmazdı ve betonun kendı rengı ve krem muhtesem olmustu
son halı nası bılmıorum ama dedıın doru :) ah bıde mavı camın ıcıne ctı sı yuksek bı labma koysalarrrrrrrrr:)))))))
( bıs ıcmımarlar olmasa ınsanlar ergonomısız yasar bıkere hıh :) )
19 Aralık 2006 02:56   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
ehueh sankı kendın cok ergonomık yasıosun da :) soba borusu gıbı oturan benım sankı suanda :D..
19 Aralık 2006 02:59   mesajın adresini al  

elif*
elif*
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
belimiz arıdı heralde cızım yapmaktan :)) bak kendı laflarımı bana yazma :))) uheu benım ergonomım dosutan bozuk :) barı ınsanlarınkını duseltelım ızın verde :)
19 Aralık 2006 03:02   mesajın adresini al  

manas
manas
yaw geçen sene kızın biri bi sunum yapmıştı süperdi o mesela dikkat edin bütün fast foodcular kırmızı renk kullanır mc donalds işte burger filan colalar da öle o tüketim demekmişş..
sora trafik ışıklarında kırmızının seçilme sebebi o yüzdenmiş...
mavinin kullanım alanı başkaymış işte her mekana göre ayrı renk seçiliyormuş..doların rengi bile ondan yeşilmiş...
baya anlatmıştı kız o sunum olsa keşke kesin 100 alırsın bi araştır istersen googledan...
19 Aralık 2006 03:03   mesajın adresini al  

elif*
elif*
kırmızı trafıkte oyuzden kullanılmaz :) kırmızı gunduz en parlak algılanan renktır
gecede mavı ambulanslarda oyusden 2 tane ısık var kırmızı ve mavı
yada kulelerde kırmızı ısık vardır yakın gozuksun parlasın dıe :)
yınede saol onurcum :)
19 Aralık 2006 03:05   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
onur dıkkat et la o kıza,trafık lambası fln yutmasın bı gun :)
19 Aralık 2006 03:07   mesajın adresini al  

manas
manas
hah hah itfaiyeyi filan da demişti o kız...mc donalds tan arat googledan çıkar bişeler o kız o kadar yazamaz kesin googledan çekmiştir kopi paste gençliği bariz..ortam mekanla da alakası yoktu...
19 Aralık 2006 03:08   mesajın adresini al  

elif*
elif*
:))) bellı zaten ınternetten aldıgı soledıklerının ( suraya yazdıklarını yarısı eksık yada yanlıs :) )
19 Aralık 2006 03:09   mesajın adresini al  

manas
manas

ElifY. demis ki:

:))) bellı zaten ınternetten aldıgı soledıklerının ( suraya yazdıklarını yarısı eksık yada yanlıs :) )

hadi yaww bende çok bilmiş gibi ekeleniyodum.. Allahtan söledim kızdan aldığımı bilgileri Elif survivor ne oldu bu arada ya...Annem her gün soruyo bende örenecem diyomm
19 Aralık 2006 03:12   mesajın adresini al  

elif*
elif*
onur baslama yıneeeeeeeeeeee :))))))))))))))
bılmıorum sekerım adamın azını bıcak acmıo artık bede orenemıorum kusura bakmayın :) hem forumumu ve arastırmamı mahvetme :))))
voleybol macında cık karsıma :)))
ya renk sole yada sonsuza kadar sus :))
19 Aralık 2006 03:17   mesajın adresini al  

manas
manas
voleybolda karşı karşıyayız ama ezerim söliyim zaten kondisyon yaptım halı saha da bol bol ...benim çok umrumda değil de dedim ya annem günlerde hava atacak o sıkıştırıyo yoksa çok sallamam benn ...
3. forum için söliyim ahşap tarzı renkler gider benim hoşuma daha asil daha doğal duruyo yanına da kırmızı kiremit tonlar iyi uydurulursa böle bi sıcak olur gibi bence ....
19 Aralık 2006 03:21   mesajın adresini al  

elif*
elif*
:) tamam orenırsem solerım zaten bılıosun :)) tutatmam ıcımde
tavsıe ıcın saol not edıldı ;)
19 Aralık 2006 03:22   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008