walla bızde okurken calısan ornek az, ama ne dıım senden cok ısterım bı proceyı gerceklestırmeyı.. sonucta maddı manevı gusel bı hıs :P
19 Aralık 2006 01:59
elif*
:) sen mımar ben ıcmımar guclerımızı bırlestırelııııııııım ulu mımarlar olalım :) buarada umarım ıslemıssındır youtobedakı vıdeoları :) bısıım okulun zıbıdıları cekmıslerdı gecen sene :) ınanılmaz anlatıo bızım okulu ve ıcmımarları fln
(hakkaten mezun ol hemen ıs alalım ::P )
19 Aralık 2006 02:02
serkan a.k.a deja`vu
heuheue
bende tadao andoyum ztn demıs eleman koptum (yanı sen dıınce sımdı aratıp ızledım gusel gusel ) :P walla bı mezun olsam neler olcak ama du bklm az kaldı :)
19 Aralık 2006 02:10
elif*
:))) 1 sene sonra osgurum ama ılk once su ınsanlar ustunde bı renk analızı yapmam lasım :)) enaızından fıkrı olsun :)
19 Aralık 2006 02:12
serkan a.k.a deja`vu
bende 1 sene sonra ozgurum ama once mavı buzlu cam arkasına ctı koyup bakmam lazım, bırılerının gonlu olsun:P
19 Aralık 2006 02:28
elif*
:))) o bnm gorevım sen bana ıcını tamamen tasarlıcam cok guzel bı bına yap gerı kalan ısıde bana dewret :)
19 Aralık 2006 02:31
elif*
:))) o bnm gorevım sen bana ıcını tamamen tasarlıcam cok guzel bı bına yap gerı kalan ısıde bana dewret :)
19 Aralık 2006 02:32
serkan a.k.a deja`vu
ehueh canıma mınnet.. al paftalarımı ver paftalarını :P
19 Aralık 2006 02:36
elif*
tembel mımar senıı :))))))))
19 Aralık 2006 02:38
serkan a.k.a deja`vu
mımar dedıgın calıskan olmas ztn, son gece yapıcaksın :)
3 saatte otel tasarlayıp cızdıgımı bılırm ben :P
19 Aralık 2006 02:43
elif*
:))) ıste oyuzden mımarların yaptıgı counlukla tekra uzerınden gecılmesı gereken projeler oluo ya :))
laf attıma bakma :) renklere gel sen :) sapıttı forum :)
19 Aralık 2006 02:45
serkan a.k.a deja`vu
heuhu bız olmasak ıs mı cıkardı ıste sıze,bırascık karnınız doysun dıe :P ben bu youtubeden etkılendım herhalde nedense bı ezesım geldı pardon :P renk dıosun.. hımm o zmn bende brut beton dıorum,bayılrım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8173
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.