ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > proje .Renk Analizi..ilglenrmsınz?:) lutfennn

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

yayaye
yayaye
kesinlikle pembe ve mor olmalı. pembe olmasa bile mutlaka mor olmalıııı :)
18 Aralık 2006 22:55   mesajın adresini al  

ivy
ivy
ben şöyle rengarennk yerlere bayılıyorum...canlı canlı..yeşiller morlar maviler turuncular..ew ya da bi cafe.....bar tarzı yerlerde siyah,restoranlarda da beyaz hoşuma gider
18 Aralık 2006 22:59   mesajın adresini al  

ne alaaka
ne alaaka
mor ve turuncu karisimi cok hosuma gidiyo. ya da agir bi meknsa kahverengi ve turuncu..
18 Aralık 2006 23:29   mesajın adresini al  

the_ruach
the_ruach
siyah me mavi bnm için rahatlatıcıdır siyahı bar gibi mekanlarda maviyi ise aydınlık mekanlarda severim:D
18 Aralık 2006 23:48   mesajın adresini al  

eeelysiannn
eeelysiannn
barda fuşya bordo mor gib renkler ii gider... cafese yeşillll mavi dinginlik , turuncu enerji verir.
18 Aralık 2006 23:48   mesajın adresini al  

µu®@t
µu®@t
yatak odası koyu, diier odalar acık renkte olmalı. barlar ise acık renk olamaz kesinlikle. koyu olması bardaki ısıgı cok daha guzel gosterir. :))
18 Aralık 2006 23:54   mesajın adresini al  

*''*accosso*''*
*''*accosso*''*
mekan farketmez heryer tupturuncu olsuuunnnn...
18 Aralık 2006 23:54   mesajın adresini al  

çaağrı
çaağrı
ilk olarak krem ama pembe kırmızı da bazen ilgimi çekio ;)
18 Aralık 2006 23:57   mesajın adresini al  

serkan a.k.a deja`vu
serkan a.k.a deja`vu
bunun kıtabı var :) yanı kutuphaneden cok rahatlıkla edınebılırsın ama ya ısın kolayına kactın herhalde yada ztn oralara baktın ve bı de burdan fıkır almak ıstedın bılmıorum ama saglıklı bı gorus alabılcegını dusunmuorum acıkcası burdan :)
19 Aralık 2006 00:06   mesajın adresini al  

hadiordandiyenlerden
hadiordandiyenlerden
bar gibi genelde karanlık ve kalbalık mekanlarda acık rengin uygun olcagını düşünmüorum ben ki eglence mekanları burası daha canlı renkler olması daa uygun gibi gelio bana kırmızı gibi mesela hem işiği gecirgenliği azz içersini fazla bogmaz _mavi soguk bi renktir soogukluk veriri insanı sakınlestırır yatak odaları için uygun olabılır ama eger yatak odasını çalışma odası olark yada herhangı bı habı odası olarak oalrak kullanılıosa o zman tercıh etmek pek dogru olmaz_gündüz işleyen cafe tarzı yerlerde ise cafenin tarzına mekanın yerıne ve diger materyallerıne göre tercıh yapılabılır bide bu tur mekarnlarda kontrast renklerın aynı anda kullanılması ınsanın dıkkatını duvarlara toplıyabılır yani kontrast renkler pek tercihim degil iç mekalarda_sanat atelyesi gibi yerlerdede mor renk uygun olabılır mor beım hayal gucumu zorluo gibi belki yaratıcılıgı arttırabılır_benim düşüncem bunlar saygılarrr:d
19 Aralık 2006 00:14   mesajın adresini al  

elif*
elif*
:) bunu daha oncede acıkladım amacım arastırma yapmak bunu gunluk hayatta ınsanlara yuzyuzede soruyorum ;) amacım burdakılerınde fıkrını almak sonucunda bu sonuclr toplanıcak ve bı projede kullanılcak okulda

serkan a.k.a deja`vu demis ki:

bunun kıtabı var :) yanı kutuphaneden cok rahatlıkla edınebılırsın ama ya ısın kolayına kactın herhalde yada ztn oralara baktın ve bı de burdan fıkır almak ıstedın bılmıorum ama saglıklı bı gorus alabılcegını dusunmuorum acıkcası burdan :)

19 Aralık 2006 01:07   mesajın adresini al  

välf
välf
buz mavisi veya siyah-turuncu ikilisi

19 Aralık 2006 01:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008