:))) yeyyyyyyy 4 ayak ustune dustum valla sorun dıledıgınızı yazın valla
18 Aralık 2006 22:24
gocuk[gogo]
mavi ama koyu mavi bi restoranda çok güzel olur!...
süpürgeliklere dooru açılıcak ama renk ve ışıı 190CM den yukarı apliklerle vericeksin!....
Tadından yenmez iştah açar!.....
18 Aralık 2006 22:27
elif*
cove lıghtıng ;) ıı fıkır
18 Aralık 2006 22:30
daydreamer06
aplam diokku barda sahnedeki renkler önemliymiş baya bi dikkat çekici olmalıymış (canlı renkler olmalıymış)...restoranda da olabildiğince huzur vermeliymiş açık renkler ii gdermiş beyaz krem bej açık kahverengi..mavi tonları...cafedede canlı renkler cazipmiş ...umarım işine yarar...
18 Aralık 2006 22:30
mali
ulu içmimarımız sana kolay gelsin :)
ban kacıorm artıkın :)
18 Aralık 2006 22:31
tbc
her şey her yerde beyaz olsun..
polater
cok koyu reklerın hakım oldugu yerlerde rahat edemıyorum. Ortamda aydınlık bıseyler olamalı. İlle de mekanın karanlık olması gereliyosa da(barlarda özellikle) ortamda ne biliyim icinde parlak renkler bulunduran ısıltılı bi seyler olmalı. Bu bi akvaryum olabilir mesela ya da bi plazma tv.
elif*
:) saol malıııııııııı ulu ıc mımarınız sızın fıkırlerınızle ululascak hehheheheh
18 Aralık 2006 22:32
elif*
:) yarar tabıkı saol
daydreamer06 demis ki:
aplam diokku barda sahnedeki renkler önemliymiş baya bi dikkat çekici olmalıymış (canlı renkler olmalıymış)...restoranda da olabildiğince huzur vermeliymiş açık renkler ii gdermiş beyaz krem bej açık kahverengi..mavi tonları...cafedede canlı renkler cazipmiş ...umarım işine yarar...
18 Aralık 2006 22:32
ukerila
biz binayı yapcaz renkLeri de sen beLirLijen....her işi de bize yükLeme oLmiy ki böLe ama:)))
18 Aralık 2006 22:35
elif*
:) yuklemıorumkı
busadece bı arastırma.ınsanların hangı renkler hosuna gıdıyo bunları bılmek onemlı bende suan burda unıversıtede okuyan gezen tozan ınsanlardan yardım alıyorum :) dısarda aynı sekılde arastırma yapıyoruz....bınayı sız yapın cnm bısı demıorum ama ıcıne gırdıgınız hermekan bıze aıt :)oyusden fıkırlerınız onemlı bnm ıcın
ghost demis ki:
biz binayı yapcaz renkLeri de sen beLirLijen....her işi de bize yükLeme oLmiy ki böLe ama:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8173
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.