asp çok eskidi hocam haberin olsun ( bu sitede asp ama genede kötü oluyor asp.netler ) artık yeni nesil php takılıyor ;)
18 Aralık 2006 01:32
timmy
php tabiy.. asp ye ısınamadım ben de bir türlü
18 Aralık 2006 01:35
!...wtf...!
asp taş gibi bir sitedir saldırılar asp ye zordur fakat en küçük hata affedilmeyen bir sistemdir.O yüzden php daha iyi tabi ilk önce saldırı tekniklerini bilip siteye kendiniz saldırıcaksınız sonradan o açıkları kapayıp en sonunda en zevkli kısma yani reklama geçiceksiniz =)
18 Aralık 2006 01:38
sod
walla sana şöyle söyliyim piyasada doğru dürüst asp.net uygulaması yapan yok asp eskidi biliyorum zaten ben asp ile yazmayacam... Asp.net ile yazacam :D arasında fark var... Php ile yazdım zaten dediğim gibi yenisini Asp.net ile yzacam javascript yazma derdinden kurtulacam hazır kompanentler sayesnide hemde performansımı ve güvenliğimi fazla bir şey yapmadan yapacam. Php ile yetkilendirme ve yetiklere göre menü olayını 3 günde yapmıştım (dinamik tabi veri tabanından ayarlanabiliyor) Asp ile 3 saatte yaptım. Hatta dizaynı falanda 3 saatin içinde... :D Phpyi severim ama Asp.nette kullanırım...
18 Aralık 2006 01:39
!...wtf...!
hmm aslında senin olaydaki sorun bence şu ne sitesi yapıcagın ve amacı ne olacak asıl sorun bu değil mi ? bir yerde nabza göre şerbet vermek lazım.
18 Aralık 2006 01:47
sod
:D hehehehe walla öyle tabir etmen hoşuma gitti öyle olsun :D
18 Aralık 2006 01:49
!...wtf...!
ama hocam gerçek bu mesela benim oyun sitemde var orda asp kullanmayı düşündüm sonradan admin paneli falan girince işin içine dedim boşver en kolayı php ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8161
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.