ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
nasıl bişi sizce , ben şahsen halimden çoq memnunum :) ama insan arada bi abisi fln olsun istio .. bide biras şımarıq oluo :p
22 Kasım 2005 21:57
damla
bence süper bişi:):):) abim bizden yaklaşık bi7-8 yıldır ayrı olduu için oh misss tek çocuk gibiyim:)bütün ilgi alaka bende hehehe
22 Kasım 2005 21:59
top bizi sevmedi
Evin bitanesi olmaktır. Anne-baba sürekli peşindedir. Çok gıcıktır. Nereye gitsen haber vermek zorunda kalırsın...
22 Kasım 2005 21:59
tuna
11e kadar yaşadım o durumu.. bilmiyorum güzeldi ama kardeşi olanlara özenirdim hep.. sonunda oldu dünyalar tatlısı dombili bi kardeşim.. =) iyi ki de oldu.. =)
22 Kasım 2005 22:00
jülss..
ben bazen güsel olabilirdi die düşünüorum.. tüm ilgi senin üzerinde filan..ooh el bebek gül bebek:P
ama kardeşim diyince de içim titriyo.. iyiki var:)
top bizi sevmedi
Arkadaşın biri var izmir'den geldi ailenin tek çocuğu ya her saat başı annesi arıyor. Allah yardımcısı olsun ...
n
öle tabii süper de :P bazen insanlar aaaaa teq çocuq fln diolr beni deli ediolar .. aslında haqlılar mı ne
22 Kasım 2005 22:01
onurr
yaa keşke tek çocuk olsam nasıl özenirim bir bilseniz onlara...
22 Kasım 2005 22:03
tuna
uçan bi forum gördünüz mü? =) neyse.. kendinden önce başkalarını düşünmek iyi mi?? bence şu düzende pek de iyi olmayan bişi.. ütopik olarak bakarsak keşke herkes senin gibi olsa ebru.. =) ama tüm arkadaşlarım senin gibi olsa demek daha dürüst olur şu açıda =P
22 Kasım 2005 22:08
n
ya tabi illa qardeş diilqi ztn önemli olan benimde çoq tatlı quzenlerim var :) süper
22 Kasım 2005 22:09
top bizi sevmedi
Ya her insan bencildir. Bencil değilim diyen yalan söylüyordur.
22 Kasım 2005 22:11
tuna
öğrenmişlerdir belki sen sorunca merak edip de.. =) yanılmıyosam tek çocuk yapmak psikologlarca vs. pek tavsiye edilmeyen bişi.. çocuğun bi kardeşinin olması gelişmesi açısından çok önemli.. pek çok şeyi (ksıkançlık,paylaşma,sevgi,kavga,nefret..) küçük yaşta öğrenebilmesi için en kolay ve en güvenilir yol kardeş.. dimi?? =)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/816
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.