biliyorum gormustum..onun da az once ya$ina sarmi$tin..hayir ya$ solicem sana eline ne gecicek ? veya elinde imkan varken kimseye ihtiyac veya gereksinim duymadan madem o kadar merak ediyorsun acip profilimi okursun..
ba$ka bir cumle kurabilicek misin die takipteydim acikcasi (:
yazımı iyi oku bence. zeka yaşını da mı yazdın profiline? ben tahminde bulunurum istersen. en fazla 15. ha biyolojik yaşın beni pek de alakadar etmiyor. istersen ekürin gibi "26" yaşında ol yine de farketmez...
yok daha neler hala votka dolaşıo zaten damarlarımda:(
-amok- demis ki:
güzelce bi ufak devirin sonra yatın zıbarın, ne kavgası o...:)
17 Aralık 2006 20:47
gezegen
çok güzel demişsin bea
tr_baby demis ki:
bagir cagir, evdeki esyalari kir ama kimsenin kalbini kirma :)
17 Aralık 2006 20:49
peter pan
konu$tukca daha da azalan, $u on parmaginin kabiliyetiyle beni fethettin (:
insanin yaratici yonunu ortaya cikariyorsun..
aferin sana. ne güzel konuşuyorsun sen böyle! afalladım yani yazılarını okuyunca. diğer yazdıklarıma pişman oldum. meğerse ne kadar yüce bir insanla konuşuyormuşum da farkedememişim. kusuruma bakma. birden aydınlandım.
hey allahım yaaa. ne insanlar var şu dünyada.
17 Aralık 2006 21:00
küçük bir kız çocuğu
aslında takdir etmek lazım bazı insaları kasıcı olsa gerek .. olmadığın biri gibi davranmak..
17 Aralık 2006 21:10
jure
cakkıdı cakkıdı.... pattt....
17 Aralık 2006 21:11
biyolokum
küçük kız git sokakta kavga et ne bu kavga edesim var...(kavgaya sebep vermek amaçlı bir cümle)
17 Aralık 2006 21:11
küçük bir kız çocuğu
senden mi tavsiye alıcam hıh.. (kavgaya sebep vermek için edilmiş cümleye verilen cevap :Pp)
17 Aralık 2006 21:15
biyolokum
küçügümsün dşye taş ve ötesini kafana atmıyorum ... bak bak ne ukala tavırlar aldım:D
17 Aralık 2006 21:16
küçük bir kız çocuğu
küçüğümsün derken .. ben çizgi film izlemiyorum en azından.. ne kadar banal!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8148
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.