dikkat ettim de "her Türk erkeği asker doğar" denmiyor!
122 Aralık 2006 21:02
thuringwethil
Herkes Türk, her Türk asker
Herkes asker...
:s
22 Aralık 2006 21:07
bbaykul
gitsinler hatta sadece kadınlar gitsin bizim bunca sene gittiğimiz yetmedi.biyolojik açıdan mümkün osla bizde çocuk yapardık merak etmesinler:)
22 Aralık 2006 21:12
ßµ®ãk
gitsin diyorum çünkü;hayatın sadece "kim ne giymiş kim kimle cıkmıs ayayayay kim bana küsmüş kim benle barışmış" vs vs vs gibi selerden ibaret olmadıgını ve bunların ne kdr sacma oldugunu gormelerını ısterdım+kendilerını erkeklerden daha OLGUN(bu lafa sinir oluyorum)zannetmelerinin ne kdr yanlış birsey oldugunuda gormelerini isterdim.
ne demek yaf, subay oluonuz, erde oluverin nolcak:)
24 Ocak 2007 16:56
ukerila
gitmesin........gittikLeri an ordunun b.ku yediği an oLur aq.....
24 Ocak 2007 17:05
kısa pantolon
arkadaşlar nasılsa bayanlar her an savaşa hazır bu eğitimi erkeklern alması gerekio o nedenle bayanlara gerek görülmemiş... :)
24 Ocak 2007 17:08
devilsting
Elinde silah olan bi bayana silahın cinsine göre yaklaşma sınırı koymalı. Tabancada r=250m
Sniper filansa r=3000m
Bu kurala uymazsan sonuç: Egitim zayiati...
24 Ocak 2007 17:14
iksir
113 gün sonra geri gelmek üzere beni askere istanbul'a göndersinler:)))
24 Ocak 2007 20:05
ßµ®ãk
askeriye deki beyin harbi kadınların kaldırabileceği birsey değil!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.