o diil de "gitsin" diyen feminist kızların jandarma komando olduğunu düşünüyorum da (hoş ne olurlarsa sızlanırlar da) çok zevk alırdım onları izlemekten..sızlanırken falan...
amma meraklısınız..."erkekler gidiyosa biz de gideriz"...gidin benim yerime çok merklıysanız...
17 Aralık 2006 11:11
armin
Kızlar gitmesin, doğalarına aykırı.
17 Aralık 2006 11:42
since1453
vallaha burda var nato birliği ya
abd ingiliz bayan subaylar var
17 Aralık 2006 12:02
manas
safak152 demis ki:
vallaha burda var nato birliği ya
abd ingiliz bayan subaylar var
abi subay olur Türk bayan subaylar da var ama er olarak çok zor..
yüksekovaya nasıl yollayacan yirmi kiloluk yükle ...
nerde eski amazonlar.....
17 Aralık 2006 12:34
vamos bien
bence gitmeli sonuçta askerliğin amacı vatanını savunman için gerekli eğitimi almaktır. Kadın erkek demeden bu eğitim bi şekilde verilmeli. Tabi bunun süresi türkiye de çok ona karşıyım.
18 Aralık 2006 01:32
mona roza
ay bana biri bağıracak tanımam valla komutan falan;yalan olur askeriyede askerlikte:D
118 Aralık 2006 01:34
vamos bien
aynen valla :-)
mona roza demis ki:
ay bana biri bağıracak tanımam valla komutan falan;yalan olur askeriyede askerlikte:D
18 Aralık 2006 02:08
mona roza
ehuehh:D
18 Aralık 2006 02:17
alkimonur
hatta oldu olacak aynı koğuşlarda da kalalım da gerçek koku neymiş onu görsünler
18 Aralık 2006 02:20
thuringwethil
Neden olmasın
18 Aralık 2006 07:07
&limon&
off off vakti zamanında NENE HATUNLAR sırtlarında neler taşımışılar...
Ey kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8129
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.