ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > work and travel

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

namütenahi
namütenahi
bilinçsiz gençlerin yazın ne yapacağını bilemeyip denediği bi tatil yolu. amerika'daki dostlarınızı görmek için bir fırsat (((: haydii ko$un ueheueh
16 Aralık 2006 10:27   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
http://www.genctur.com
16 Aralık 2006 10:51   mesajın adresini al  

gezegen
gezegen
En iyisi köye gitmek.. Hem köy ağzını öğreniriz hem de tarlada çalışırız mis gibi..
16 Aralık 2006 11:17   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
bende gitmek istiyorum iyi veya kötü enazından bi deneyim olması acısından ama dersler ve hocalar giderek umudumu azaltıyo gidemicem galiba...
16 Aralık 2006 11:20   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
gidin tabi gidin (((:
16 Aralık 2006 11:21   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
benim arkadaş gitti..gayet de memnundu...bayağı da bi para getirmiş...bu iişlerde şans gerekli..ii bi işin olursa, ii bi patronun, krallar gibi yaşar, cebinde sağlam bi para, elinde laptop, amerikanın güzide yerlerini resmettiğin digital camera ile vatanına dönersin....
16 Aralık 2006 11:41   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
arkada$ın hangı $irketle gitmi$.. nerde ya$amı$.. nekadar maa$ almı$..nerde çalı$mı$. ne olarak çalı$mı$.. izlenilen yol nedır . bunların hepsını bilelım de , bizde deneyelım ???

mr ako demis ki:

benim arkadaş gitti..gayet de memnundu...bayağı da bi para getirmiş...bu iişlerde şans gerekli..ii bi işin olursa, ii bi patronun, krallar gibi yaşar, cebinde sağlam bi para, elinde laptop, amerikanın güzide yerlerini resmettiğin digital camera ile vatanına dönersin....

16 Aralık 2006 11:45   mesajın adresini al  

mr ako
mr ako
orlandoda bi otelde temizlikle ilgili bişey de çalışmış daha ayrıntılı bi bilgi aldıktan sonra sizleri de bilgilendiririm benim bildiğim bu...bu sene tekrar gidecek...
16 Aralık 2006 11:52   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi

evet.. ayrıntısına kadar bilmek istiyorum da , anlamadığım bi$ey daha var..
ıkıncı kez neden gıdıo... niye gerek duyuyo.. ılki yeterlı olmamı$ mı ?
ıkıncısıne gerek duyulmaz dıye biliyodum..

mr ako demis ki:

orlandoda bi otelde temizlikle ilgili bişey de çalışmış daha ayrıntılı bi bilgi aldıktan sonra sizleri de bilgilendiririm benim bildiğim bu...bu sene tekrar gidecek...

16 Aralık 2006 12:02   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
şanslı olacaksın;okadar arkadaşım gitti normalde de hep 4 ayak üstüne düşen 2arkadaşım orda da rahat etmiş.yabancı bi ailenin yanında kalmışlar altlarında araba gezmedikleri yer kalmamış iyide kazanmışlar..lakin beraber gittikleri gruptan başka memnun kalan yok..birazda şans işi...
16 Aralık 2006 12:03   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
$ans i$i olduğu kesın ... her$eyı göze alarak gidilmesı gerekır..
iyi bi ara$tırma $art..
16 Aralık 2006 12:04   mesajın adresini al  

elif*
elif*
ben 2 sene once gıtmıstım newyorkta kaldım ılk baslarda hersey cok zor gelıodu ama uyum saglama problerın olmuyo hıcbıselıkle.ıstedıgın ısı secebılıosun bıde bu ozellıklerı var.mesela dısneylanda calısabılırsın yaz donemı boyunca ne bılıyım bılett satabılıosun,kendını yeterlı hıssedıosan rehber olabılıosun,cocukları eglendırebılıosun bısıklet taxı elr var onlarda calısıp tum sehrı turlayabılıosun :) ve kazanndıgın ucret cok ıı oluyo barmenlık yapabılıosunkı en garantı ve guzel ıs bu :) ama sabır lazım bunu ıcın tabıkı..sarhosu sapıgı herturden ınsan oralarda daha fazla ama kazandıgın ucretı bıraz bırıktırebılırsen oraya gıttıgın paranın 2 katıyle en az donebılırsın turkıyeye
:) ama bı tavsıye kesınlıkle eglenmene bak ve ay bunlar amerıkalı ıngılız ay ben napıcam trıplerıne sakın gırme :) dıledıgınce gezzzzzzzzz ve gece hayatını yasa :)
16 Aralık 2006 12:06   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008