ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Koyun gütmekle siyaset arasındaki ilişki ne ?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

..::ve-do::..
hatirlamaz o abisi:))

siyah demis ki:

ben sana $imdi yaziyorum karanlik gunleri; asker ile duellolari:

12 Eylul 1980
27 Mayis 1960
12 Mart 1971

15 Aralık 2006 16:08   mesajın adresini al  

fresya
fresya
we-do ya sorduğu için.....27. yaş not: Tüp geçit Proje si zaten vardı ama İstanbul trafiğini çözsünler Alt yapı sorununu ortadan kaldırsın o zaman helal olsun derim....Ama Biraz zor yaparlar.....
15 Aralık 2006 16:11   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
emın olun ecevıt gıbı uğurlanmayacaktır ....
15 Aralık 2006 16:12   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
erdoğan eskiden 50- 100 dolarlık saat takardı. şimdi 20-25 bin dolarlık saat takıyor. benim sevdiğim tayyip erdoğan, ramazanda fakir evlerine iftara gider, basının haberi olursa da iptal ederdi. $imdi basının haberi olmazsa ‘‘bana vakit kaybettiriyorsunuz’’ diye kızıyor.

böyle demeyin, ba$bakanlık yalanlar bu sözlerinizi...
yalanlasın... şimdi bakın, 25 bin dolarlık hediye bizi deği$tirmez diyemezsiniz. sana o hediyeyi veren insanın mutlaka bir beklentisi vardır. franck muller saat takıyor mesela. o saatin türkiye acentası tamince*, yani erdoğan’ın antalya’da kaldığı otelin sahibi...

sizin nasıl haberiniz oldu bundan?
fotoğrafı çıktı...

hediye olduğunu nerden biliyorsunuz?
yahu kendisi nasıl alıyor karde$im. kendisi alıyorsa hangi maa$la alıyor. o zaman çocuğu için burs almasın... çocuğunu da ramsey okutuyor. böyle saçma sapan i$ olur mu ya...
15 Aralık 2006 16:18   mesajın adresini al  

fresya
fresya
Siyah: O zaman neden erken seçime karşı bu kadar tepki veriyorlar.Çünkü vizyonu daraldı akp hükümetinin Cüneyt Zapsu Bim marketleri kimin ortağı Pkk ya yaltaklık eden hakkında soruşturma açılan bir danışman......Geçen hafta sonu Dokunulmazlık başlığıyla Ruhat Mengiyi izledim bugüne kadar 1961-2006 yılları arasındaki Milletvekilleri dokunulmazlığında 2893 suç dosyası fiili bulunup 27 sadece 27 milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırılmış.
Akp nin dokunulmalığı kaldırıca sözü nerde?
15 Aralık 2006 16:24   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
kendımle roprtaj yapmadım .. söylemlerıme sızın açınızdan ( yanı kar$ıt dü$ünce açısından) soru sorarak yazdım.. ki , siz o soruları bana yöneltmeyın dıye ((:
15 Aralık 2006 16:25   mesajın adresini al  

yaw eerken secim yapilsa nolacak arkadas sadece hukumetin basarili adimlari gecikecek sanki simdi secim olsa iktidar deisecek ama herkes gorecek sandalye sayisi nasil artiyor...
15 Aralık 2006 16:27   mesajın adresini al  

fresya
fresya
Pyjamus: Ecevit
1925'te İstanbul'da doğdu. 1944 yılında İstanbul Amerikan Koleji'ni bitirdi. 1944'te çalışma yaşamına girdikten sonra, işten ayırabildiği zamanlarda Ankara Üniversitesi'nde İngiliz dil ve edebiyatı, Londra Üniversitesi'nde Sanskrit, Bengalce, sanat tarihi bölümlerine devam etti. 1957'de de ABD' de Harvard Üniversitesi'nde sekiz ay incelemelerde bulundu. Ayrıca kendisinin Amcası da Bürokrat olup Anlayacağımız Krema tabakasındandır.....Bu millet uğruna acı ve sıkıntı çeken hükümet Kurtuluş savaşındaki Atatürk Harp arkadaşları ve milletimizdir.Yinede Ecevit sömürmeyen tek kişiydi.....Ruhu şad olsun.....
15 Aralık 2006 16:32   mesajın adresini al  

fresya
fresya
Siyah: Aslında haklısın........Çillerler İstanbul Bankasınıda batırmışlardı..........
15 Aralık 2006 16:48   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
varo$larda kı insanların oyunu zengınlerın malını alarak ıktıdara geldı derım .. o makamlarda neler olup bıttığı umrumda mı sanıosun hayır deıl..
devletın ba$ındaysan adam gıbı yürütüceksın bu i$i.. ınsan koyun ılı$kısı.. güzel bağda$tırmı$ sayın ba$bakan .. ataturk un öğretemedığı tek $ey olan u$aklıktır... sayın ba$bakanımız saolsun , alnının akıyla mılletıne ınım ınım ınleterek bunu öğrettı ...

size iyi sohbetler dılıyorum ..
15 Aralık 2006 16:50   mesajın adresini al  

namütenahi
namütenahi
26 ya$ındayım.. umudumu yitirdim.. hükümsüzdür ((((: ho$çakalın tekrar
15 Aralık 2006 16:54   mesajın adresini al  

fresya
fresya
pyjamus: neden ecevitin hayatını google servisinde biraz incelemiyorsun? Düzeltme senin için ben bilgimi kullanıyorum.....ve yanlış yerde yanlış yazan sensin.......çünkü adam lise mezunu değil......
15 Aralık 2006 16:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008