ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Sevgili başbakanımız RTE yeni bir açıklama daha yaptı. Ona göre'' Ömründe iki koyun gütmeyen insanlar erken seçim isteyemezlermiş ? Siyasetle koyun gütmenin alakası nedir? Sayın başbakan Türk halkını koyun gibi mi görmektedir? Eğer koyun gütmek siyasi yeterlilikse kendisi çoban mıdır? Yorum sizin
Ayrıca koyun güdene de ''Artizz Ananı da al git diyen'' zat yine aynı zattır
15 Aralık 2006 15:31
fresya
bu ülkede demokrasi hak hukuk var denilmekle birlikte sesi çıkan her düşünürün ve gazeteci bilinmez kazaya gitmiş ve ölmüştür....bizde saçma sapan konularla uyutulmuşuzdur.....Çobana gerek yok bence bir kurt bile daha asildir......
Hatta toplu koyun psikolojisiyle birlikte atlıyalım derim.......
15 Aralık 2006 15:34
tbc
rte ye birisi açık ve net konuşması gerektiğini söylemeli.. görülüyor ki halkımızın bir kısmı anlayacak kapasitede değil bazı tabirleri..
15 Aralık 2006 15:37
namütenahi
mustafa kemal atatürk' ün yapamadığını yapmı$ bizim ba$bakan..anlatılan/yazılan bir anıya göre atatürk bir olay sonrası "ben bu millete her$eyi öğrettim ama u$aklığı öğretemedim" demiştir. sağolsun $u anki ba$bakanımız bunu da millete öğretmek için elinden geleni yapmı$ büyük ölçüde de ba$arılı olmu$tur. zannımca, zat-ı muhterem beyfendinin avrupa birliği ülkeleri yetkilileri tarafından "türkiye' nin mustafa kemal' den sonra gördüğü en iyi devlet adamı" olarak adlandırılması da bu yüzdendir.. (((: ah atam ah
315 Aralık 2006 15:39
veruca salt
alkışlamak istedim ama mesaj sayım yetmiyo..
sen alkışladım farzet:)
namütenahi demis ki:
mustafa kemal atatürk' ün yapamadığını yapmı$ bizim ba$bakan..anlatılan/yazılan bir anıya göre atatürk bir olay sonrası "ben bu millete her$eyi öğrettim ama u$aklığı öğretemedim" demiştir. sağolsun $u anki ba$bakanımız bunu da millete öğretmek için elinden geleni yapmı$ büyük ölçüde de ba$arılı olmu$tur. zannımca, zat-ı muhterem beyfendinin avrupa birliği ülkeleri yetkilileri tarafından "türkiye' nin mustafa kemal' den sonra gördüğü en iyi devlet adamı" olarak adlandırılması da bu yüzdendir.. (((: ah atam ah
15 Aralık 2006 15:45
namütenahi
türkiye cumhuriyeti ba$bakanı olması bir yana, ülkenin üçte birinin temsilcisidir. "iki koyun gütmemi$ insanlar erken seçim istiyorlar" diye buyurmu$ hazret. koyun kim? çoban kim? sen sindi daha önce insan yönetmemiş siyasetin içinde aktif rol almamış, kalabalıklara seslenmemi$ birilerine bozuk ağzınla laf ediyorsan gene olmadı 'sayın ba$bakanım' , zira koyun(da) belli o koyunları güden(de) belli bugün secim olsa o koyunlar yine çobanlarını seçerler... (((: amma da doluymu$um..
115 Aralık 2006 15:46
comandante
siyah demis ki:
Recep Tayyip Erdogan her ne kadar mukemmel bir devlet adami olmasa da yerinde sayan Turkiye icin onemli projelere onculuk etmi$tir. Yigidi oldur; hakkini ver.
Nedir o projeler??
15 Aralık 2006 15:54
namütenahi
eğitim seviyesi; sınırlı
yabancı dil; yok
genel kültür; son derece sınırlı
vizyon; oldukça sınırlı
genel terbiye; bahsetmek istemiyorum
görgü; hiç girmeyelim o konulara.
i$te 70 milyon arasından çıkan cumhurba$kanlığına hazırlanan bir ki$inin profili. ah ah...
zorlayın .. nasıl bır projeler çıkar bu durumda .. hadı ? (((: komık..
15 Aralık 2006 15:56
fresya
sevgili arkadaşım siyah.....bu ülke en karanlık rejimi bırakıp cumhuriyet olarak kurulmuştur.Bizler laikliği layıklık olarak adeden ve din sömürüsü yapan bir hükümete tabiyiz.Ben hiç hatırlamıyorum hükümetle çankayanın askerin bu kadar sözlü düello ettiklerini
115 Aralık 2006 16:03
..::ve-do::..
yasin kac fresya??
15 Aralık 2006 16:04
veruca salt
sistemli bir kadrolaşma, KİTleri kaynak yaratıp günü kurtarma uğruna yabancılara peşkeş çekme, istikrarsız tarım politikaları , istikrarsız eğitim politikası, ,vakıflarla ilgili yasaların onaydan geçirilmesi,KKTC ve AB konusunda sürekli taviz vererek Türk milletini küçük düşürme,vs vs ..
aklıma gelen en başarılı oldukları projeler bunlar şimdilik ..
115 Aralık 2006 16:05
mustafa altay
Hızlandırılmış Tren projesini de babaennen yapmadı ama...
siyah demis ki:
sovenizm yapmanin ne yeridir ne zamanidir. istanbul'a tup gecidi babaannem yaptirmiyor.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8114
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.