ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > geyik > takma isimler neden ingilizce?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

the_crow
the_crow
hattori hanzo kılıcı diyince kılıcın adı diye kalmış aklımda :))
13 Aralık 2006 19:51   mesajın adresini al  

celitons
celitons
valla benımkıde deil adımla soyadımın corbası
13 Aralık 2006 19:56   mesajın adresini al  

lithium
lithium
benimki kimyasal ismi.. ondan:)
13 Aralık 2006 19:57   mesajın adresini al  

vamos bien
vamos bien
Bu sadece takma isimde değil herşeyde öle oluyo galiba. Daha bir değişik oluyor diye tercih edilir diye düşünüyorum.
13 Aralık 2006 19:59   mesajın adresini al  

dea
dea
yabancı müzik dinniorus,mtv seyrediorus okulda çok insanın her bi şei ingilizce..bazı şeyler war ki mesela lyricler, bunları türkçeye çewirince anlamını kaybediyo...2 dille yaşıorus artık bu da yaşadıımız çewrenin etkisi..ingilizceyle kendini daha rahat ifade edebilen bi gençlik war sankim..bende onnardanım sankim...nick'm ingilisce diil ama alındım nieyse..
13 Aralık 2006 20:20   mesajın adresini al  

archiss
archiss
of ya kimse sormadı ama ben solicem artııııııııııııııık
ben uydurdum arıodum buldum işte:)
şimdi ARCHİSS = archi ingilizce mimarın kısaltması, ss = adımın ve saoyadımın bas harfleri ,bu 2 güç birleşince yani,ben ve mimarlık
tanrısal bi güç doguyo,falan ayaklarına yattm cünkü archiss de mitelojıik bi tanrı :) oh beee rahatladım ,öle işte
aslında haklı çemberimde gül oya nieee bu takma isimler ing yda baska diill,adamlar bizi sallamazken biz neler yapıoz :(
13 Aralık 2006 20:22   mesajın adresini al  

beşiktaş
beşiktaş
benimki japonca
13 Aralık 2006 20:25   mesajın adresini al  

por una cabeza tango
por una cabeza tango
aşağıdaki yazıyı dikkatle okuyun lütfen
genelde takma adlarımız (herkesi bilmem ama benimkiler genellikle!!!!!) dinlediğimiz müziklerden alıntılar ya da isimleri şeklinde oluyo.
şimdi arkadaşım;o sözlerle birlikte aslında oraya o melodiyi de yazıyosun.ve yazdığın şey senin için bi anlamı oluyo.o seni simgeliyo orda aslında!
bu sadece yabancı müziklerde(özellikle de ingilizcede) değil,türkçe müziklerde de oluyo zaman zaman.hiçbi zaman türkçe bi müziğin sözlerini takma ad yapmak için ingilizceye,ya da ingilizce bi müziğin sözlerini türkçeye çevirmedim.bu tamamen tercih meselesi ve özgür iradedir.zeki müren de dinlerim ben yabancı da.oraya da istediğim şeyi yazarım.bu kimsenin rahatsız olması gereken bişey değildir.herkes rahat olsundur..
 1   13 Aralık 2006 20:38   mesajın adresini al  

unknown artist!
unknown artist!
benimki Türkçe yavrum.sevgiler
13 Aralık 2006 21:30   mesajın adresini al  

tek_tabanca
tek_tabanca
walla bi adamin ismi.. herhalde deistirip turkce yazamam,,,
13 Aralık 2006 21:34   mesajın adresini al  

alice kendi aleminde
alice kendi aleminde
ben de "this mess we are in " in soyledığını demek ıstemıstım bı ıkı sayfa once. buyuzden katılıyorum kendılerıne..

ozentılıktır carttır curttıur dııp de ingilizce takma isim kulalnanlara da "özenti" demiş olmak pek hoş diil.
 1   13 Aralık 2006 21:39   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
çok ayıp bişi..

(yalaaaaaaaaaan..)
13 Aralık 2006 23:25   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008