ya git surdan yaa madem fan mıssın... kantini alet etme buna yaa... mirşamısın nesin? nedir bu ünlü fotosu koyma özentiliği... çirkinsiniz de o yüzden mi yapıyosunuz ya... :D asdasdasdasdasd bi tane daha var böyle sen gibi...
12 Mart 2008 15:07
hayal kıran
mirşa demis ki: ben söz dalaşını sevmem....ve seni alakadar etmez.
laf atılmasından ve cevap vermekten hoşlanmam.
üzülme biz zaten zenci kızlardan hoşlanıyoruz.
hayal kıran
bart senden çocuğum olsun istiyorum.
freak
eterli taşak geçiyor gibi aksjdaksjdd
12 Mart 2008 15:08
diablo_ıv
arkadaşa aynen katılıyorum.herkes kendi avatarını koysun.kimden çekiniyonuz anlamak zor.
eterlielbisemudguard demis ki:
ya git surdan yaa madem fan mıssın... kantini alet etme buna yaa... mirşamısın nesin? nedir bu ünlü fotosu koyma özentiliği... çirkinsiniz de o yüzden mi yapıyosunuz ya... :D asdasdasdasdasd bi tane daha var böyle sen gibi...
freak
biliyorum bütün geyler istiyor beni ama imkansız öle bişey işte O_o
a b c user demis ki: bart senden çocuğum olsun istiyorum.
hayal kıran
bart ben gay değilim,aksine sana iyi bir koca adayı olabilirim.
12 Mart 2008 15:09
eterlielbisemudguard
çekinmiyolar bunlar çirkin kendini beğenmeyen insan tipi oluyo :D o sebepten cillopları kulanıyolar ama işe yaramıyo simdi bart senle o foto yüzünden mi ilgilendi sanıyosun alakası yok senin aptallığından :D
12 Mart 2008 15:09
mirşa
[eterlielbisemudguard
u]sen kendi işine bak...güzel yada çirkin olmam da seni enterese etmez. bana laf atma hakkına sahip değilsin..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8086
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.