ısde bu forumun en guzel cevabı buydu GUSELIM SIYAHLA DOGDUK BEYAZ KEFENLE OLURUZ DIMI:=:=:=)
justdreamerwe demis ki: full beşiktaş maçına giderdik herhalde:D
ooooOoOoO BESIKTASIM OLEY OoOoOoOo
bebemız olursa donu atletı patıklerı babası he yerını sıyah beyaz yapcak pıpısını bıle sıyah eyaza boyarım valla:=:=:=:=))
8 Ekim 2008 13:00
hasnicktir
bebemız olursa donu atletı patıklerı babası he yerını sıyah beyaz yapcak pıpısını bıle sıyah eyaza boyarım valla:=:=:=:=))
kız olursa?
8 Ekim 2008 13:01
pieis..
bu kadar besıktasa 1 tane yapılır:)
8 Ekim 2008 13:02
arda_eren
kiss ekaton epta demis ki:
kız olursa?
BESIKTASDAN KIZ COCOGU OLMAZ MERAK ETME:d:d:d
1 TANEDEN BASKA OLMAZ
8 Ekim 2008 13:05
' işte o benim
DOKTOR OLURDUM ABİ ZUHAHAHAHAHA:=:=:=)
8 Ekim 2008 13:06
justdreamerwe
ben kızım olsun istiyorum alla alla ne demek hem o beşiktaştan kız çocuğu olmaz ne ya??? korktum biz bir arpa boyu ilerleyemiyoruz şu toplumda..
8 Ekim 2008 13:06
arda_eren
justdreamerwe demis ki: ben kızım olsun istiyorum alla alla ne demek hem o beşiktaştan kız çocuğu olmaz ne ya??? korktum biz bir arpa boyu ilerleyemiyoruz şu toplumda..
BEN ANNAMAM BANA BI ERKEK COCU GU VERCEN BEN KIZI MACLARA GOTUREMEM DELIKANLI BJK SUNA BAK KIZ COCUGU OLMUS DERLERSE NE HALT YIYECEM BOSUYORUM UNEN SENI OZAMAN cagırınnnnnnnnnnnnn HAKIMI AVUKATI SAVCIYI NE FARSA:::::::::::::::::=))
ZUHAHA
8 Ekim 2008 13:11
' işte o benim
ZUHAHAHAHAHA:=:=:=)
8 Ekim 2008 13:12
arda_eren
' işte o benim demis ki: DOKTOR OLURDUM ABİ ZUHAHAHAHAHA:=:=:=)
BENDEN DOKTOR CIKMAZ UZGUNUM CICIM:p:::::::::::=:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8086
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.