| |
pasaklı kontes
|
bu video gösterildi mi bilmiyorum, aradım ama bulamadım.
benim dün karşıma çıktı, hayran kaldım doğrusu. İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ne kadar da güzel okuyor:) bazı milletvekilleri 2 kıtasınını bile doğru söyleyemezken..
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
pasaklı kontes
|
http://www.youtube.com/watch?v=-CO7vgRaTNQ&mode=related&search=
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
pasaklı kontes
|
pardon yaa hiç video eklememiştim de :)
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
windowsmediaplayer
|
Muhteşem...Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler..
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
pasaklı kontes
|
bi de düzgün paylaşabilseydim:) rica ederim
ariftheboss demis ki:
Muhteşem...Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler..
|
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
gocuk[gogo]
|
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
gocuk[gogo]
|
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
arsene lupin
|
Petek Dinçöz`ün şarkısı yerine İstiklal Marşı`nı ezberlemiş helal olsun...
|
|
2 ~ 635 gün
|
|
| |
pasaklı kontes
|
gocuk sağol ya. bi öğretiversen? :D
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
manas
|
haber pek güncel değil ama sağol gene de::))
bu kız sakarya şiirini filan da ezberlemişti..Sadece ezberlemiş ama olsun tabii ki gene de göz yaşartıyor çok güzel bir olay..
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
//cehennet_gümrah//
|
kendini vererek sonuna kdr dinleyen ve ağlamayan bi türk evladı tanımam.eski bi haber ama hala süper.ne güsel bir ailenin çocuğudur o yaa.helal olsun o çocuğada onu yetiştiren aileyede.gözlerim yaşardı gene...
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
pasaklı kontes
|
;) haziran ayında konmuş youtube e zaten, bunun farkındayım da, ama bak benm gibi daa önceden karşılaşmamış olanlar varmış
pyjamus demis ki:
Arkadas bu haber cikali yil oldu bee, marsi okuyan kiz buyudu, gelinlik caga geldi :)))
|
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
selin selin
|
//gümraaaaahh// demis ki:
kendini vererek sonuna kdr dinleyen ve ağlamayan bi türk evladı tanımam.eski bi haber ama hala süper.ne güsel bir ailenin çocuğudur o yaa.helal olsun o çocuğada onu yetiştiren aileyede.gözlerim yaşardı gene...
|
katılıyorum tamamen sana
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
suit up!
|
yok böyle bi tatlılık yaa... tüylerim diken diken oldu
|
|
~ 635 gün
|
|
| |
comandante
|
Çocuğa sadece ezberletilmiş. Anlamını bile belki daha doğru düzgün bilmeden okuyor.Karşısında da koca koca adamlar ağlıoyor. evet belki kulağa hoş geliyor ancak uzmanlar bu olayın bu ufak kızın psikolojisini bozacağını söylemişlerdi. Ayrıca ailesi de bu kızlarına kanal kanal program program gezdirerek kullanmışlardı. Milliyetçilik ve ulusalcılık akımlarının arttığı bu günlerde insanların bu duyguları istismar edilerek üstelik buna bir de çocuk istismarı eklenerek yapılan bir popülizm
Tabii ki ulusal marşımız her Türk evlladı tarafından ezberlenmeli ve gururla bilinçle söylenmeli ama bu şekilde istismar edilmemeli.
|
|
~ 635 gün
|
|
| |