ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > 10 Aralık Brothers toplaşma şeysi

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

çokrail
çokrail
erken ayrılan bi kaç kişiden biri olarak bu forumu açmak birimize düşer herhalde :))
hepinize çok teşekkür ediyorum(isim saymiyim şimdi zaten çakır keyf oldum hepsini karıştırırım).. güzel bi akşamdı (evet aslında gece olsa daha güzel olurdu ama boyle de çok güzel oldu).. gönül isterdi ki sonuna kadar kalalım ama gönül istemesine rağmen poh poh perisi istemedi :P
neyse işte valla çok eğlendik. gelmeyenler çatır çatır çatlasın.. ilerleyen saatlerde resimleri de atar insallah arkadaslar..
tekrardan yayında ve yapımda emeği geçen (özellikle balım'a) çok teşekkür ediyorum.. bi dahaki buluşmaya kadar esen kalın efendim.. (sırada spor haberleri)(tamam biliyorum içine s.çtım söylemenize gerek yok ) 0_o
10 Aralık 2006 22:07   mesajın adresini al  

mona roza
mona roza
senden başka erken dönen olmamış galiba
10 Aralık 2006 22:29   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
benden başka erken dönen var da 2. kişi zaten. sununmları oldugu için döndüler.. :)) buraya yazmazlar yane.. gelmelerini bekleycez..
10 Aralık 2006 22:40   mesajın adresini al  

manas
manas
o kadar kaldılar mı ya saat 11 e geliyor..demek keyifliydi baya muhabbet sarmış
10 Aralık 2006 23:12   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
süper sardı hem de :)))
10 Aralık 2006 23:22   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
ben geldim :)) keşke kalsaydınıs yaa :D
bu arada esprin hakkaten .. :))
10 Aralık 2006 23:38   mesajın adresini al  

iksir
iksir
bende geldim gocuk bıraktı, arabada 8 kisiydik, cok güzeldi, herkese teşekkür ederim, birazdan özgürde eder:)) resimler ve video görüntüleri de var:)
10 Aralık 2006 23:43   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
3 tane fotograf çekmişim.. çektiğim videoları da dönüştürmekle uğraşıyorum becereyim onları da koyucam :) gökçencim iyi ki doğdun tekrar tekrar..

yalnız umarım adminler kızmaz yine kendi aranızda konuşmalarınız için başlık açmayın die :) salih'lere de tekrar tekrar teşekkür ediyorumm
10 Aralık 2006 23:53   mesajın adresini al  

iksir
iksir
canım cok sagol, ama fotolar acılmıo
10 Aralık 2006 23:54   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
o ne aslı naptın:P
10 Aralık 2006 23:54   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
açılmıyo mu? ben görüyorum durun bi dakka :Pp
10 Aralık 2006 23:55   mesajın adresini al  

hırpık
hırpık
ohh valla biz de metroya talim :))
neyse ki biz kübrayla aynı yerde oturuyomuşuz :D
az kaldı akraba çıkacaktık :)))

iksir demis ki:

bende geldim gocuk bıraktı, arabada 8 kisiydik, cok güzeldi, herkese teşekkür ederim, birazdan özgürde eder:)) resimler ve video görüntüleri de var:)

10 Aralık 2006 23:55   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  21  22  23  24  25  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008