ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > bahçeşehir üniversitesi > Ali Atıf Bir'in artık dekan olmaması

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

arethusa//lúthien
arethusa//lúthien
haketti...
10 Aralık 2006 21:11   mesajın adresini al  

hafriyat
hafriyat
saç ektirmeye gitmiştir.
10 Aralık 2006 21:36   mesajın adresini al  

kuyruklurockyıldızı
kuyruklurockyıldızı
ali atıf bir = anadolu ünv.den ne için gitti zaten ?? adamın işi şov..dekanlık hikaye..
10 Aralık 2006 21:37   mesajın adresini al  

bonaventure
bonaventure
o adamı dekan yapan üniyi yök tanımasın kampanyasına iştirak etmek istiyorum.
10 Aralık 2006 21:54   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
ali atıf bir değil iki değil kaçıncı bu..diye bi espri yapıcaktım ama neyse. güle güle yavrum güle güle diye şarkı sölemek geldi içimden nieyse :P
10 Aralık 2006 23:35   mesajın adresini al  

burakargın
burakargın
Ali Otur Bir! :)
10 Aralık 2006 23:37   mesajın adresini al  

kronik vaka
kronik vaka
aman ne üzüldüm ne üzüldüm:)) valla öyle medya meymunu bi adam nasıl olur da- hem de benim okuduum okulda- dekanlık yapar?bence baştan yanlıştı ali atıf bir. umarım "iki"lemez bu davranışın. bak bi de buradan sana "atıf"lar yapıyoruss conem. sana yeni mesleğinde başarılar diler, seray sever i kelinden öpmesi için sahneye davet ederim:P(ee nasıl olsa kahveyi dökmüş boaziçili aplamıss kelinden de öper noljak=))
11 Aralık 2006 00:00   mesajın adresini al  

oko
oko
bence oyle dusunme sonucta iletisim fakultesi dekanı olarak bu derece unlu bi profesor olmasi okul icin cok yararlıydı.tamam muhendislik dekanı olarak olsa belki yadırganirdi ama iletiism yani sosyal ozellikleri onemli bi fakulte...benim icin durum degismez sadece "iste benim okulumda dekan o" seklinde attıgım havalari atamıcam artık:)
11 Aralık 2006 00:37   mesajın adresini al  

dea tacita
dea tacita
**helal olsun seray severe ve bizim okulun doğru kararına ne şanssız bi okulda okuoruz okulda siyaset meydanı yapılır sunucu cinsel hayatıyla gündeme gelir siyaset geceleri biter =) bi yavşak dekanımız eksikti o da oldu bakalım sırada ne var kim var =)
11 Aralık 2006 01:56   mesajın adresini al  

cankat30
cankat30
şöhret prof falan tanımıyo,pençesine aldığı adamı şöyle evirip çeviriyo sonra o bilindik listede o da yer alıyo, aman aman uzak kalsın diyesi geliyo insanın ne bilim
11 Aralık 2006 02:03   mesajın adresini al  

hakan dinçer
hakan dinçer
bence de öyle bişey varsa ço doğru bi karar olmuş..bi dekana yakışmıyan hareketlerdi..keşke bizim rektör de öyle bişeyler yapa da bizimkini de şutlasa birileri..
11 Aralık 2006 02:03   mesajın adresini al  

zingarina
zingarina
her önüne gelen özel üniversite bilmemne açar, reklam olsun iyi para kazansın, kısaca ticarethane çalışsın diye de ünlü zırtapozları hoca yaoarsa olacağı budur. gerçi ali atıf bir iyi bir iletişimcidir bence ama. zaten suçda onun değil... bu salak sistemin.
11 Aralık 2006 02:17   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008