ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Bir yerde oturuyorsunuz sevgilinizle ya da sevgili adayıyla,garson geldi ne alırsınız dedi.
Bence erkek dediğin sana soracak önce sonra garsona verecek siparişi..Kendi siparişini verip susan erkek saygısızlık yapmış olur bana göre...ya sizce??
8 Aralık 2006 23:58
abbas
Erkek.. kıza alçak sesle sorar, kız da alçak sesle cevap verir; sonra garsona dönüp söyler. Gerekirse bi iki espri de yapar.
8 Aralık 2006 23:59
sokarca
centilmenliği elen bırakmamak lazım ilk bayana sormali ne istersin die gerekirse ac kalmalı erkek ;)
8 Aralık 2006 23:59
z3ro
herkesin ağzı war bunlar gereksiz kasışlar
19 Aralık 2006 00:00
amylee
:) işte ortakantinin centilmen erkekleri ama kendi siparişini verip susan da çok saygısız erkekler var..
9 Aralık 2006 00:01
chucky
valla ben önce kız arkadaşıma soruyorum sonra garsona dönüp kız arkadaşımın siparişini sölüyorum sonra kendi siparişimi sölüyorum her zaman öyle yaparım yani örnek sevgili:))
normal arkadaşlarıma da aynı muameleyi yaparım sevgilim olsa da ona da yapsam keşke:((
9 Aralık 2006 00:02
amylee
bi ilşkiyi yönlerndiren görünürde erkek olmalı,erkek duruken kzın sipariş vermesi ya da yolda tarif sorması normal mi?ozman yanındaki erkeğin ne anlamı var..
hazırkod demis ki:
herkesin ağzı war bunlar gereksiz kasışlar
9 Aralık 2006 00:02
'' i l k o ''
önce kıza sorulur ,sonra sıparısı erkek verir tabi,erkek varken kıza düşmez bu işler herkes haddini bilicek :))
9 Aralık 2006 00:04
daydreamer06
bi siparişi verip vermemek bi ilişki de yönlediriciyi belirliyosa bırak o ilişki yürümesin!!!!
9 Aralık 2006 00:05
amylee
hayır bu sadece bi örnek..dışarda erkeğin kızdan daha pasif olması konumuz..
daydreamer06 demis ki:
bi siparişi verip vermemek bi ilişki de yönlediriciyi belirliyosa bırak o ilişki yürümesin!!!!
9 Aralık 2006 00:07
abbas
Açıkçası benim ilişkimin yönünü belirler.
9 Aralık 2006 00:08
jacobien
bu konu hakkında şöyle bişi okumustum bilmem siz ne kadar katılırsınız ama bence çook doğru
hatuna sorarsın ne istediğini sen garsona sölersin yani garsonla hatunu muhattap bırakmazssın şimdi garsonlarda insan değilmi dicekseniz ben sadece yazılanları söledim :))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8018
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.