ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > İlişkiler > Gittiğiniz yerde siparişi erkek mi kız mı vermeli?

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

amylee
amylee
Bir yerde oturuyorsunuz sevgilinizle ya da sevgili adayıyla,garson geldi ne alırsınız dedi.
Bence erkek dediğin sana soracak önce sonra garsona verecek siparişi..Kendi siparişini verip susan erkek saygısızlık yapmış olur bana göre...ya sizce??
8 Aralık 2006 23:58   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Erkek.. kıza alçak sesle sorar, kız da alçak sesle cevap verir; sonra garsona dönüp söyler. Gerekirse bi iki espri de yapar.
8 Aralık 2006 23:59   mesajın adresini al  

sokarca
sokarca
centilmenliği elen bırakmamak lazım ilk bayana sormali ne istersin die gerekirse ac kalmalı erkek ;)
8 Aralık 2006 23:59   mesajın adresini al  

z3ro
z3ro
herkesin ağzı war bunlar gereksiz kasışlar
 1   9 Aralık 2006 00:00   mesajın adresini al  

amylee
amylee
:) işte ortakantinin centilmen erkekleri ama kendi siparişini verip susan da çok saygısız erkekler var..
9 Aralık 2006 00:01   mesajın adresini al  

chucky
chucky
valla ben önce kız arkadaşıma soruyorum sonra garsona dönüp kız arkadaşımın siparişini sölüyorum sonra kendi siparişimi sölüyorum her zaman öyle yaparım yani örnek sevgili:))
normal arkadaşlarıma da aynı muameleyi yaparım sevgilim olsa da ona da yapsam keşke:((
9 Aralık 2006 00:02   mesajın adresini al  

amylee
amylee
bi ilşkiyi yönlerndiren görünürde erkek olmalı,erkek duruken kzın sipariş vermesi ya da yolda tarif sorması normal mi?ozman yanındaki erkeğin ne anlamı var..

hazırkod demis ki:

herkesin ağzı war bunlar gereksiz kasışlar

9 Aralık 2006 00:02   mesajın adresini al  

'' i l k o ''
'' i l k o ''
önce kıza sorulur ,sonra sıparısı erkek verir tabi,erkek varken kıza düşmez bu işler herkes haddini bilicek :))
9 Aralık 2006 00:04   mesajın adresini al  

daydreamer06
daydreamer06
bi siparişi verip vermemek bi ilişki de yönlediriciyi belirliyosa bırak o ilişki yürümesin!!!!
9 Aralık 2006 00:05   mesajın adresini al  

amylee
amylee
hayır bu sadece bi örnek..dışarda erkeğin kızdan daha pasif olması konumuz..

daydreamer06 demis ki:

bi siparişi verip vermemek bi ilişki de yönlediriciyi belirliyosa bırak o ilişki yürümesin!!!!

9 Aralık 2006 00:07   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Açıkçası benim ilişkimin yönünü belirler.
9 Aralık 2006 00:08   mesajın adresini al  

jacobien
jacobien
bu konu hakkında şöyle bişi okumustum bilmem siz ne kadar katılırsınız ama bence çook doğru
hatuna sorarsın ne istediğini sen garsona sölersin yani garsonla hatunu muhattap bırakmazssın şimdi garsonlarda insan değilmi dicekseniz ben sadece yazılanları söledim :))
9 Aralık 2006 00:09   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  14  15  16  17  18  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008