enstrumanlar konusunda biraz aç gözlüyümdür.... hepsini çalmak isterim ama maalesef mümkün olamıyor....umarım ilerde evimde sadece enstrumanlarıma ait bir oda olacak ve bu oda da bir çok farklı enstruman olacak....
ayrıca hep telli enstruman çal nereye kadar....önümüzdeki günlerde üflemeli bir çalgı olan mey alacağım....umarım bunu da becerebilirim...:)
7 Ocak 2008 00:08
osge
keman we bateri
7 Ocak 2008 00:17
hasnicktir
bas gitar.
elektroyu denedim oluyor ama bas çalamadım ona yanarım.
7 Ocak 2008 00:22
_pia_
keman
kullanıorum zaten..
25 Ocak 2008 23:50
şpidişpidigezenkurba
yan flüt ya da bateri
25 Ocak 2008 23:52
atmacaa
aslan67 demis ki:
Ney..
Ama araştırdım acayip zor çalması:(
geleceğin en ünlü neyzeninden bir mesaj aldın şu an :)
25 Ocak 2008 23:54
extremo
akardiyon
25 Ocak 2008 23:55
atmacaa
allahım yarabbim nie kimse bağlama ailesinden bir enstruman yazmamış ki o bizim çalgımız türklerin yani bak çok üzüldüm şimdi
25 Ocak 2008 23:58
yağmurdaki küçük kız
bateri,bas gitar
26 Ocak 2008 01:55
çirkin!!!
hellal sanaa..
teber düzen sık perdeli (neşet tarzı) bağlama!!
atmacaa demis ki:
allahım yarabbim nie kimse bağlama ailesinden bir enstruman yazmamış ki o bizim çalgımız türklerin yani bak çok üzüldüm şimdi
126 Ocak 2008 01:58
atmacaa
meydan sazı yada divan bağlama die de geçer bozlak akorduda vercen ona orta telede taktınmı bi bam teli 0.36 lık olcak ama tadına doyulurmu onun
26 Ocak 2008 02:00
yosamite
ben de çok aç gözlüyümdür enstrüman konusunda sanki hepsini çalabilecekmişim gibi..ama denemek lazım ya :) müzik odası fikri ooff süper..
perküsyon aletlerine bayılıyorum.
yan flüt çalasım var.
bi de piyano
sonraaaa ....
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/8012
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.