ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > cihan oskay, atvde

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

since1453
since1453
Aziz Yıldırım'ın talimatıyla şike yaptığını iddia eden Cihan Oskay, iddialarını Teke Tek'te yineleyerek, "Söylediklerim ispatlanmazsa kendimi Taksim'de asarım" dedi.

Bu iş para için yapılmaz. Yapayalnız bir insanım. Çok acılar çektim. Bu acı hangi paraya çekilir" diyen Oskay,
8 Aralık 2006 14:28   mesajın adresini al  

taharet musluğu
taharet musluğu
virgülden sonrası varmı? yoksa bu kadarmı?
8 Aralık 2006 14:37   mesajın adresini al  

koray
koray
dün tam izleyemedim ama adam baya çökmüştü ya
8 Aralık 2006 14:52   mesajın adresini al  

thuringwethil
thuringwethil
Bu arada adam bütün karşıtlara yalan makinasına oturalım dedi, yazılarım, telefon kayıtlarım incelensin dedi, çebiler ve diğerleri buna karşı olarak hadi hodrimeydan oturalım diyemedi, aksine senin ağzını burnunu kırarım gibi cümleler çıktı hep..ilginç..
8 Aralık 2006 17:21   mesajın adresini al  

since1453
since1453
+1

thuringwethil demis ki:

Bu arada adam bütün karşıtlara yalan makinasına oturalım dedi, yazılarım, telefon kayıtlarım incelensin dedi, çebiler ve diğerleri buna karşı olarak hadi hodrimeydan oturalım diyemedi, aksine senin ağzını burnunu kırarım gibi cümleler çıktı hep..ilginç..

8 Aralık 2006 18:03   mesajın adresini al  

banshee
banshee

hee her söylenen olsaydı. Türkiye'de herkes taksim de asılmış ölü olurdu. Ahmet Çakar ispatladı herifin para istediğini daha ne bağrınıyor. Fatih Altay'lı ne zaman parasız çalışmış bir de :)
since1453 demis ki:

Aziz Yıldırım'ın talimatıyla şike yaptığını iddia eden Cihan Oskay, iddialarını Teke Tek'te yineleyerek, "Söylediklerim ispatlanmazsa kendimi Taksim'de asarım" dedi.

Bu iş para için yapılmaz. Yapayalnız bir insanım. Çok acılar çektim. Bu acı hangi paraya çekilir" diyen Oskay,

8 Aralık 2006 18:37   mesajın adresini al  

since1453
since1453
ben bilmem beyim bilir poohh
8 Aralık 2006 18:39   mesajın adresini al  

aycii
aycii
o bilgi bndede olsa bende para isterim soncuta hayati tehlike var adam için serefsiz diolar adam bnde şike oalyının içindeydim dio serefli bi insandan zaten şike olayına karısmasını beklemezsin
8 Aralık 2006 19:09   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
adam yurt dışına çıkmak için istemiş o parayı sen ne dion
8 Aralık 2006 19:28   mesajın adresini al  

since1453
since1453
bişey var ortada cesaret le üstüne gitmek lazım böle zan altında koskaca camia bi azizze yüzünden
8 Aralık 2006 19:53   mesajın adresini al  

abbas
abbas
bi de olayın şu açsı var. o adam medyaya çıkmayıp, mahkemeye gitseydi adam kim vurduya giderdi. bi nevi hayat sigortası..
8 Aralık 2006 23:19   mesajın adresini al  

abbas
abbas
Ahmet Çakar da pazartesi günü Santra programımda çıkıp:

Bu adamın iddiaları doğrudur, değildir onu bilemem ama çıkıp sen bi kulübü ve başkanını rencide edemezsin. dedi..

De..

Bu çıkıp ona buna adam değil derken bir şey olmuyor, onu napçaz ?
8 Aralık 2006 23:24   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008